Среќиче заборавив дека ти ја користеше кремава јас ја имам користено обичната верзија и ок ми беше. Ја имав пробано и оваа ама тонираната крема и беше супер само ми беше малку темна. Од истава има и без боја. Сега се мислам дали ти оваа што ја сподели или другава да ја земам ти благодарам
А ја знам обичната.Лани тестер ми дадоа па ја користев ме спаси од флеки да не ми станат потемни веќе постоечките.Иначе оваа сега што ја земав е топ.Како и да е до јако сонце ќе ја истрошам па може и оваа да се земе. @Emma2 корективна кема е,ги намалува флеките ,јас ги имам веќе некоја година а оваа ги избелува плус го прави лицето чисто и негувано.И дивно мирише
Само многу да не избелува, во смисол бледа да те праи? незнам каков тен имате, ама јас сакам малце потемничко да ми е, за нијанса..
@Ladyyyy567* јас те чекав те чекаав и сум заспала сите велат дека со второ е полесно ајде нека биде така и кај тебе и кај секоја друга што си чека 2 или 3 детенце мислам дека скалите доста ке ти помогнат само оди горе долу и доволно е @Makedonka007 наздравје гозба јас пак наутро ми требаат неколку саати да минат за да можам да јадам може и кафе прво па потоа доручек Уште само 8 пред мене и ако некоја не изненади да ме скокне @flower55555 не да лета времето се мислам 5м сум уште а оно 9м го тераме и за некој ден ке имаме бебенце во раце Незнам колку е нормално и како е правилно јас ама ич не осекам дека ке раѓам наскоро само мешето ми тежи, болки никакви предвремени симптоми исто ништо, може така и треба може кога ке дојде денот ке почнат болките и така ке знам дека е време вака останува само да си чекам Убав ден на сите мешиња уживајте надвор има мачкајте се со кремчиња и чат пат пишете по нешто
Не не срце,не е у тој стил на избелување.Доколку имаш хиперпигментација на кожата она со тек на време ја корегира,изедначува.Со оваа крема не се постигнува моментален ефект.Впрочем со ниедна ,штом дојде прво сонце оп и флеки идат.За да покриеш само пудра помага .
Иначе јас те манијачев по тема Лице уште пред години и се што си предложила ми се погодило на кожата.Посебно кремиве и пудрата на este мислам ме препородија,лице ми спасија затоа маче сум ти доживотно благодарна
Има една тема во Форумски желби, се вика Расипи ја мојата желба http://gynobs-cair.org.mk/gyn/mk/одделениа/родилна-сала/
Ја нема во ДМ .Во еурофарм,во Дона фарм во Капитол има секогаш а имаат најголем избор на креми.А мислам оваа е за комбинирана и масна кожа. @koritsaki ги владее козметичкиве препарати со сигурност ќе ти каже што е за твоја кожа.
Вракање во реалноста ај па не е така лоша јас имав сосема друга претстава ама вака ок е во ред се вракам од малдивите сите мисли насочени кон родилната сала
Па баш дека видов колку треба да е по недели и се замислив докторот рече во ред е се плодова вода има, само е високо горе бебе и плацента во 3та фаза и грло од 40 мм... а контрола во четврток повторно, а тоа што не е омекнато грлото многу ме плаши ☹
Пф за 2 недели може да омекне што се секираш, бременост трае 40 недели, и да не омекне има таблети, чуда ставаат и омекнува
Каде ја има оваа крема и колку пари е? Ми треба и мене нешто за заштита на лицето, лани многу пеги ми се појавија. И дали е ефикасна?
Не значи ништоДодека не те стегне јако,немај гајле..мене често ме фаќа така,а за притисок и тегнење да не прам муабет.Штом постојам повеќе и се раздвижам крај ссумат,одма ме стега стомак и тегне надолу..денеска се акнав пак да досредам,значи не можам да дишам веќе,помага и мм ама си има работа се по нешто..Осеќам веќе се пониско е бебе,притиска надолу..Ако не се породам до утре добро ќе е
Јас пак кога се движам ништо не осеќам едино ако претерам па да ми се укочи десната нога и кај препон да ме боли ова вака ми е од синока а легнам мислиш притиска долу изгледа се спрема малата тоа што желудникот и ребрата салата ми ги направи е друго ова е непријатно мислиш буше внатре