Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.990
    Допаѓања:
    108.503

Среќиче заборавив дека ти ја користеше кремава :lol: јас ја имам користено обичната верзија и ок ми беше. Ја имав пробано и оваа
    [​IMG] ама тонираната крема и беше супер само ми беше малку темна. Од истава има и без боја. Сега се мислам дали ти оваа што ја сподели или другава да ја земам :) ти благодарам

На srekice му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Крема коректор е ова???
    Ммм, толку ми треба мене, одма да ја зеам :inlove:

3. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    А ја знам обичната.Лани тестер ми дадоа па ја користев ме спаси од флеки да не ми станат потемни веќе постоечките.Иначе оваа сега што ја земав е топ.Како и да е до јако сонце ќе ја истрошам па може и оваа да се земе.
    @Emma2 корективна кема е,ги намалува флеките ,јас ги имам веќе некоја година а оваа ги избелува плус го прави лицето чисто и негувано.И дивно мирише :inlove::inlove:

На Ive13, koritsaki, NNA и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Само многу да не избелува, во смисол бледа да те праи? незнам каков тен имате, ама јас сакам малце потемничко да ми е, за нијанса.. :wasntme:

На koritsaki, Ive13 и ***Bony*** им се допаѓа ова.
  5. ***Bony***

***Bony*** Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    @Ladyyyy567* јас те чекав те чекаав и сум заспала |-) сите велат дека со второ е полесно ајде нека биде така и кај тебе и кај секоја друга што си чека 2 или 3 детенце :) мислам дека скалите доста ке ти помогнат само оди горе долу и доволно е :D

@Makedonka007 наздравје гозба :) јас пак наутро ми требаат неколку саати да минат за да можам да јадам може и кафе прво па потоа доручек :D

Уште само 8 пред мене и ако некоја не изненади да ме скокне ^_^ @flower55555 не да лета времето се мислам 5м сум уште а оно 9м го тераме и за некој ден ке имаме бебенце во раце :inlove:

Незнам колку е нормално и како е правилно јас ама ич не осекам дека ке раѓам наскоро :lol: само мешето ми тежи, болки никакви предвремени симптоми исто ништо, може така и треба може кога ке дојде денот ке почнат болките и така ке знам дека е време вака останува само да си чекам :?:

Убав ден на сите мешиња уживајте надвор има :sun: мачкајте се со кремчиња :makeup: и чат пат пишете по нешто :D :hai:

На flower55555, Ringishpil_, Ladyyyy567* и 4 други им се допаѓа ова.
  6. ***Bony***

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
  7. Makedonka007

Makedonka007 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2017
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    2.468
    На ***Bony*** му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    Не не срце,не е у тој стил на избелување.Доколку имаш хиперпигментација на кожата она со тек на време ја корегира,изедначува.Со оваа крема не се постигнува моментален ефект.Впрочем со ниедна ,штом дојде прво сонце оп и флеки идат.За да покриеш само пудра помага .

На koritsaki и Emma2 им се допаѓа ова.
  9. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    Иначе јас те манијачев по тема Лице уште пред години и се што си предложила ми се погодило на кожата.Посебно кремиве и пудрата на este мислам ме препородија,лице ми спасија затоа маче сум ти доживотно благодарна :rock:

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ***Bony***

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    Богами и јас ништо не би земала само да сум таму :D8)

На Makedonka007 и Софија 88 им се допаѓа ова.
  11. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    На ***Bony*** и srekice им се допаѓа ова.
  12. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Готово, ја барам...во ДМ ја имаТ? уште ова плиз, за каква кожа е или може да си бирам? сувка сум јас :$

13. srekice

srekice Популарен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    4.105
    Допаѓања:
    10.418
    Ја нема во ДМ .Во еурофарм,во Дона фарм во Капитол има секогаш а имаат најголем избор на креми.А мислам оваа е за комбинирана и масна кожа.
    @koritsaki ги владее козметичкиве препарати со сигурност ќе ти каже што е за твоја кожа.

14. ***Bony***

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    Вракање во реалноста :D ај па не е така лоша јас имав сосема друга претстава ама вака ок е :D во ред се вракам од малдивите сите мисли насочени кон родилната сала :rofl:

На Makedonka007 и Emma2 им се допаѓа ова.
  15. Mamy.

Mamy. Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    98
    Па баш дека видов колку треба да е по недели и се замислив докторот рече во ред е се плодова вода има, само е високо горе бебе и плацента во 3та фаза и грло од 40 мм... а контрола во четврток повторно, а тоа што не е омекнато грлото многу ме плаши ☹

16. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    827
    Допаѓања:
    2.237
    Пф за 2 недели може да омекне што се секираш, бременост трае 40 недели, и да не омекне има таблети, чуда ставаат и омекнува:)

На Mamy. и ***Bony*** им се допаѓа ова.
  17. Magic13

Magic13 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2019
    Пораки:
    793
    Допаѓања:
    2.251
    Каде ја има оваа крема и колку пари е? Ми треба и мене нешто за заштита на лицето, лани многу пеги ми се појавија. И дали е ефикасна?

18. ***Bony***

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    Дали тапа менструална болка долу ниско и тап притисок во истиот дел треба да значи нешто? :wasntme:

19. Ladyyyy567*

Ladyyyy567* Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2018
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    1.377
    Не значи ништо:DДодека не те стегне јако,немај гајле..мене често ме фаќа така,а за притисок и тегнење да не прам муабет.Штом постојам повеќе и се раздвижам крај ссумат,одма ме стега стомак и тегне надолу..денеска се акнав пак да досредам,значи не можам да дишам веќе,помага и мм ама си има работа се по нешто..:emo::whew:Осеќам веќе се пониско е бебе,притиска надолу..Ако не се породам до утре добро ќе е:lol:

На ***Bony*** му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ***Bony***

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    Јас пак кога се движам ништо не осеќам едино ако претерам па да ми се укочи десната нога и кај препон да ме боли :lol: ова вака ми е од синока а легнам мислиш притиска долу изгледа се спрема малата:inlove: тоа што желудникот и ребрата салата ми ги направи е друго ова е непријатно мислиш буше внатре :D

На paleska3 и Ladyyyy567* им се допаѓа ова.