Емче штом не е на стомак не е страшно тоа за масажерот е да не се поминуваме во тој предел само. Ајде ние какви турбуленции им правиме во движење ништо не е твојата ситуација Јас сеуште одам на депилација еве утре сум и тоа и мешето цело го поминувам ништо не му е
Емка без гајле и масажерот ако е на грб и машинче за нозе раце нема гајле. Ич да не му ја мислиш. Јас во салон се правам и стомак го правам во салон, нема никаква штета. Знам многу мамички кои поминале низ исто. Спијај мирно мила.
Ако имаш повеќе оди на хитна од искуство ти кажувам јас имав на почетокот хематом и од него крварев дур да ми се исчисти само инекција е поубаво посигурно
Јас утрогестан пијам орално, многу веројатно е таа сукрвица да е од полипот. И мене освен редовната терапија не ми дадоа ништо дополнително, само препорака за мирување. И матичната моја и дежурниот специјалист рекоа дека полипот не и штети на бременоста, па сега да се надеваме дека така и ке биде.
Браво мајка,баш ми е мило,знаев дека супер ќе поминешДа е живо и здраво малото,да ве прави среќни и горди!
Само 2 прста боли ги снема, сега почнуваат на 8 мин неиздржливи ја ова неможам, нека сечат нека вадат ке се онесвестам кога ке дојдат непрекинати и поболни