Ох,душа ..уште се мачиш? ?Ајде издржи,при крај си,штом почнале јаките болки мора за брзо да биде,ќе видиш
Ени издржи можеш ти низ што се поминавме цела бременост ке помине и ова ајде се гледа крајот уште малку мила издржи
ај за убаво,брзо опоравување и јас така велам сега кога ќе ми речат гледај второво природно да го родиш
Koga sme kaj stomak.. jas od koga ostanav bremena mibse pojavia vlakna na stomakot mnoguu pa i zas crnomanjesta jas lelelee kolku se poznavat se osekam ko majmun hahaha Strav mi e, t.e shube, jezivo...da idam da me depeliraat a grdo mi e koga odam na pregled.. koga se mackam doma so preparati protiv strii i sl.od vlakna nemozam da se razmackam
само 2сантима отворена на 8мин болки? види дали смееш да шета? Движи се и ко аимаш болки диши не се стегај и виткај така ги стегаш мускулите некако бавно оде побарај си провокација
Многу ми е мило, ти пред мене ја уште се мачам.. у 5 доаѓа доктор и пресекува дали ке ме пораѓа ило царски, не ми ук. Инфузија него некоја инекција во вена што суши уста.. и чекам.. болки ме будат оффффф
Пробувам ми се тресе снагата неможам да стојам, легни стани сум, бабицата вели до пола сум уште пола ми останало сум се отварала, куј знае
@Eni.r јас пола отворена дојдов на контрола ѝ викам на докторката, да си одам дома да ручам ќе се вратам и ми вика абе оди фаќај го креветот, ако не сакаш на пола пат да се породиш кај мене одеше многу брзо, без провокации.... Ама имав епизиотомија и тогаш ми излезе едно F**k ме прашува докторката што значи и се смее битно брзо беше ко да се возам со 300 км/час. .. И битно нашминкана дојдов
Не осетив кога ме сецнаа, па ме шиеа, само допир осеќав со анестезија бев локална ... Ама сега ме пецка како што попушта анестезијата ... Не е страшно јас со какви сценарија дојдов појќе е психа од болка
Како си напишалааа како жени бев на контрола се е во ред браво жено камо сите вака да напишеме. Ја чекаме ени тоа ѕи изненадуваш. Живи и здрави да сте ни. Да ни пишеш долго и широко
@Ygritte честиткиии, да сте живи и здрави, да биде најголема Ваша гордост @Eni.r до кај стигна, ние чекаме
Знам, но за мене можеби е подобро орално за да не го изиритирам полипот што го имам. Затоа го пијам орално.
Срцка оди на депилација, не боли многу, се издржва и после поретки ќе ти бидат. Иначе и мене ми е непријатно ко ќе се слечам со влакна .. Ама сега немам многу за среќа