Јас овој од зелен пазар го купувам имам 5 сигурно и ќе пробам со вакви прво пошто се као класика боди ама до под гради се.И топ ми се погодија
Еве еве-Ќе почнеме со соленкомалку супицапа салатичкашопска,малку благцеовошјенце ,кафица☕☕и на крај живели мамички и успешен и лесен пат до целта.Нека Март ни донесе убавини,а месеците после него нека го следат.Ве мили мои.Оф,оф имав и емотикони ама ги снема
Ајјј мамасита буена, too hot to handle....работава Мама се враќа во игра на голема врата...е не ќе се зае*ааме!! Плус па ако се погоди и практичен да е...ух,оф,уф,их,ах...
Грациас, грациас...еве ќе каснеме нешто, си се намачила да спремиш мами! Да си жива,здрава,безгрижна и среќна годинава!
Ми изгледа како да стега мидеров?Дали може да се носи после породување дека сепак стега или.....Ви благодарам
Од каков доктор е препорачано? Јас знам дека мидери не се препорачуваат.. ама оваа ситуација може е исклучок. Јас оти прв пат слушам, па не знам и дека некој носел... и дали навистина функционира.. Јас планирав орбитрек додека да почнам повторно да трчам и стомачни вежби, ама сред лето ќе раѓам, мидер да носам на +50 нема шанси... да раѓав на зима може ќе купев. Јака ви душа кој може вака да се стега на лето. Ја с’клетосувам од обична маица само кожа што ми допира.
Па и треба да стега за тоа е. Од многу е препорачан ама секој за својата ситуација нели ќе си праша доктор, од кога може да се носи. Инаку да, функционира, јас носев после прв пораѓај, многу некако на место си го осеќав стомакот со мидер Иако не го носев 24/7 зошто толку нерви имав, ама сега ќе бидам здравје поупорна.
мислам дека и мене ми треба еден таков прочистивач на воздух. Знае ли некој отприлика цените како се движат?
Јас после двете породувања не можев да се замислам без мидер.Стомакот ми беше како издишан балон,не можев да се поднесам.Го носев некои си 3 месеци и не 24/7 но сепак го носев.За кратко време стонакот се повлекуваше и со тек на време се враќаше во првобитна состојба како пред бременост.Имав повеќе модели од кој што тие што помалку стегаа ги носев првите недели а после другите што навистина убаво стегаа.Со истиот план сум и сега после породување.
Мидер може,но и не мора..Јас.за месец дена си бев шланг,ни стрии ни сало,ништоМислам дека вежбање,пешачење и физичка активност е подобра и поздрава варијанта за враќање во форма.Еднаш во живот имам носено мидер за една свадба,едвај чекав да го тргнам..Ама кој како сака и има потреба,ако помага и има ефект why not