има да спие бре и тачка или во двор ќе спие in the dog's house! Море кога сама ќе ви се пика во кревет ќе видите
Шопингује свекрвица моја па нема време да дојде мм ми вика некни еј била мајка ми купувала,фустанчиња,пижамчиња,траки за коса .Пааа пижамите не се лоши ми вика Аааа јасно ми е му викам мене ни твој вкус не ми се свиѓа sooooooooo можам да замислам Хурем султан чеизи А креветот ми е баш фенси и многу си го сакам. @Emma2 душо му собирам 9 месеци Шала на страна сакам да ја научам да си спие у нејзина соба со тоа што јас ќе спиам на двосед до нејзе,да ја навикнам од одма.
Да напишам и јас некој збор вака кога сум вратена во реалноста,кога не ме мава трудничка депресија. Чудо е како ги доживубаме работите од една страна среќни и исполнети од друга еве како јас што имав психички слабости,за сето тоа криви се хормоните,физичкиот изглед и сексуалниот живот што си го немам сега за сега но ветувам повејќе не размислувам за неверство Крвната слика ама ми се попраила со тотхема и хеверол дури за 0.5 од 9 хемоглобин на 9.5,и серумско од 5 на 5.5 Битно не паднало уште поише. Креветче спремив и јас кај мене во спална и бодина и комплетчиња купив,уште количка од големото. Утре е 8ми март па ќе си излезам со другачките ќе пијам кока кола Имајте убаво попладнее
Нека си се учат сами од почеток,чудно ми е ко ќе речат нејќе во креветче,нејќе ваму или таму..се е како ќе го научиш од мало. Инаку за ваков тип корпа мислев за дневна
Знае,знае читало по форуми во стокак поубаво е у спална со мама и тато Мене ми викаат еее ќе стануваш за цицање вака до тебе и дај му ќе цица и ќе спие да не се мачиш.Па боље ќе се мачам неколку месеци него да се мачам после со години.Кој како си сака така,мое дете моја работа,сите памет да солат први се .Море кога ќе фатам еден бамбус и да тепам Корпава убава е ,јас оваа ја имам
Ма она бре го претура градов, бара уште облека со натписи, никогаш не и е доволно, едноставно зборовите и се слабост Само да не ја научи малата да брбља многу
Луѓе јас се вратив од преглед 32+2 бебето тежи 1931гр, ми рече докторката бебето е супер све што треба има во него, рече како сакаш да пораѓаш реков тоа не знам и заедно со мм и таа и со совет од матичната одлучија за царски во 38 недела, значи уште 6 недели, крвна слика добро, железото 10.3 реков куртулев од апчиња ама ништо, докторката рече до крај ке се пијат. Изнакупив еден куп облека а имам многу не знам каде ке ги ставам, треба да купам орманче само за облеката на бебе, а мене креветот ми го купија свекор и свекрвата, хранлинката што се прави 3 во 1( значи, релексатор, за играње и музика и за да се храни) го купија мајка ми и татко ми, количката и транспортерот сами, и еден кревече за шетење, ми остана само кадичката, друго све е спремно, а за облека да не зборам ич. Сега се секирам дали до крај барам бебето ке порасне уште едно кг, во таа мисла ми седи паметот, немам ич апетит ни сон не знам што да јадам за да добије на кг бебето. Поздрав
@Emma2 не си ти ,не не Ма нек купуе,ќе се прљаат ,ќе бидат за перење,ќе ги чувам за јатрвата мори Во секој случај не ни помислувам да го ѓинѓурам детето без потреба и да го мачам,си има време за тоа.Сега само јас си се лицкам
Така де,од што ти е многу мила се нејзе ќе и тупосаш, од шо ја сакаш Ако само лицкај си се ти, не ни можам поинаку да те замислам освен стокмена и налицкана во секое време... и за на ќупчето во двор јеер никад се не зна!!!!!!
Така слатко си се изнасмеав благодарение на Вас ми се продолжува животот од смеење, легендарни, оригинални, женишта бре и мило ми е што не сум едина со такво размислување. Да, верувам дека никој нема да остави бебе само во соба да плаче но вреди да се проба нели исти муабети кој ке станувал на пола саат па нема да ја слушнеш и бла бла ама ние сепак пак по свое ке си тераме @Ladyyyy567* корпата ти е сон преслатка е и јас би една таква многу е срцкаста зошто нема за нас такви не би излегла од неа и креветчето сакам да го пробам ама високо ми е мм не ми дава ако влезам нема да можам да излезам @NNA зошто мила царски ако се е во ред? Мило ми е што се е во ред така да си терате до крај
Епа имам една операција вон материчен извадена лева туба и дека имам 35 години значи сум стара такаа одлучи матичната.
Кога ќе и ги даваш на јатрвица само жити око со пенкалце подсреди на латиница да бидат барем блузичките јер северно македонска кирилица ќе биде тогаш демоде. Мор на Ѓурѓовден наѓинѓурија и правец кај свеки пред врата со дајре да и тропа убавата да ѕенѕа свеки на чајрије шукарије.
Не е проблем, ама така одлучија да не се мачам, па со Господ напред ке видиме како ке биде. Ти посакувам лесен пораѓај. Поздрав
Абе уживај си лепотица како што сакаш ти така ќе си правиш ако сакаш и кола ќе му купиш уште од сега за кога ќе положит да си ја вози а дали ќе спие со вас или во собата воопшто да не ги интересира не ќе им спие кај нив дома па да каживаат сите вака така абе македонче златно мора да искоментира
Ако процениле така докторите ок,они најдобро знаат..А јас исто со 35 г и миом од 9 см се занесувам природно да раѓам,будалаСе чудам и на докторите тука ме тераат природно,бог да чува..Да си закажам и јас море,да си одам да си легнам ко царица,не за џабе се вика царски рез Стварно,шала настрана уште сум во дилема ама ај ќе подразмислам уште некој ден,и на следната контрола дефинитивно да одлучиме