Труднички муабети

Discussion in 'Бременост' started by meU, Jul 23, 2012.

1. Emma2

Emma2 Популарен член

има да спие бре и тачка или во двор ќе спие :D in the dog's house! :lol:
    Море кога сама ќе ви се пика во кревет ќе видите :D

2. FreeMind

FreeMind Форумски идол

И јас имам монтажно одлично функционира така да среден прст и терај. Како сакаш така ќе биде.

3. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Да не ме чуе али оваа уште неродено го транспортирала :^)

Ive13, srekice and Emma2 like this.
  4. Emma2

Emma2 Популарен член

Ќути :rofl: Планира да удри на јака "акција" затоа, не смее да и смета :$ ... леле само и мене да не ме чуе :tmi: :whew:

Ive13, srekice and FreeMind like this.
  5. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Кој знае кај ја лансирала свекрвата. Да не спомна подрум, визба или метро на метро претходно? |(

Ive13, NNA, Emma2 and 2 others like this.
  6. srekice

srekice Популарен член

:rofl::rofl: Шопингује свекрвица моја па нема време да дојде:rofl::rofl: мм ми вика некни еј била мајка ми купувала,фустанчиња,пижамчиња,траки за коса .Пааа пижамите не се лоши ми вика :wasntme:
    Аааа јасно ми е му викам :rofl::rofl:мене ни твој вкус не ми се свиѓа sooooooooo можам да замислам |( Хурем султан чеизи:rofl::rofl:
    А креветот ми е баш фенси и многу си го сакам.
    @Emma2 душо му собирам 9 месеци ]:)
    Шала на страна сакам да ја научам да си спие у нејзина соба со тоа што јас ќе спиам на двосед до нејзе,да ја навикнам од одма.

Ive13, Yowannty, NNA and 1 other person like this.
  7. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Да напишам и јас некој збор вака кога сум вратена во реалноста,кога не ме мава трудничка депресија.
    Чудо е како ги доживубаме работите од една страна среќни и исполнети од друга еве како јас што имав психички слабости,за сето тоа криви се хормоните,физичкиот изглед и сексуалниот живот што си го немам сега за сега:D но ветувам повејќе не размислувам за неверство8)

Крвната слика ама ми се попраила со тотхема и хеверол дури за 0.5 од 9 хемоглобин на 9.5,и серумско од 5 на 5.5
    Битно не паднало уште поише.

Креветче спремив и јас кај мене во спална и бодина и комплетчиња купив,уште количка од големото.

Утре е 8ми март па ќе си излезам со другачките:f: ќе пијам кока кола:D:D:D

Имајте убаво попладнее:l::l::l:

paleska3, Adeline, Ive13 and 5 others like this.
  8. Ladyyyy567*

Ladyyyy567* Популарен член

mothercare-koshnica-bear-and-friends-kiki.jpg
    Нека си се учат сами од почеток,чудно ми е ко ќе речат нејќе во креветче,нејќе ваму или таму..се е како ќе го научиш од мало.
    Инаку за ваков тип корпа мислев за дневна;):)

Adeline, Ive13, Yowannty and 4 others like this.
  9. srekice

srekice Популарен член

Знае,знае читало по форуми во стокак поубаво е у спална со мама и тато(facepalm)
    Мене ми викаат еее ќе стануваш за цицање вака до тебе и дај му ќе цица и ќе спие да не се мачиш.Па боље ќе се мачам неколку месеци него да се мачам после со години.Кој како си сака така,мое дете моја работа,сите памет да солат први се .Море кога ќе фатам еден бамбус и да тепам :punch:
    Корпава убава е ,јас оваа ја имам 52afe9ee-f23e-49b2-94e3-a4742f8bae88.jpg

Ive13, Yowannty, FreeMind and 4 others like this.
  10. Emma2

Emma2 Популарен член

Ма она бре го претура градов, бара уште облека со натписи, никогаш не и е доволно, едноставно зборовите и се слабост :rofl: Само да не ја научи малата да брбља многу :doh:
    4edcfae1c7ddfa5f281661a6972261ed.jpg

11. NNA

NNA Популарен член

Луѓе јас се вратив од преглед 32+2 бебето тежи 1931гр, ми рече докторката бебето е супер све што треба има во него, рече како сакаш да пораѓаш реков тоа не знам и заедно со мм и таа и со совет од матичната одлучија за царски во 38 недела, значи уште 6 недели, крвна слика добро, железото 10.3 реков куртулев од апчиња ама ништо, докторката рече до крај ке се пијат. Изнакупив еден куп облека а имам многу не знам каде ке ги ставам, треба да купам орманче само за облеката на бебе, а мене креветот ми го купија свекор и свекрвата, хранлинката што се прави 3 во 1( значи, релексатор, за играње и музика и за да се храни) го купија мајка ми и татко ми, количката и транспортерот сами, и еден кревече за шетење, ми остана само кадичката, друго све е спремно, а за облека да не зборам ич. Сега се секирам дали до крај барам бебето ке порасне уште едно кг, во таа мисла ми седи паметот, немам ич апетит ни сон не знам што да јадам за да добије на кг бебето. Поздрав

paleska3, Adeline, Martka and 4 others like this.
  12. srekice

srekice Популарен член

@Emma2 не си ти ,не не :lol:
    Ма нек купуе,ќе се прљаат ,ќе бидат за перење,ќе ги чувам за јатрвата мори :rofl::rofl: Во секој случај не ни помислувам да го ѓинѓурам детето без потреба и да го мачам,си има време за тоа.Сега само јас си се лицкам (hollest):makeup::emo:

Ive13, Ladyyyy567*, FreeMind and 2 others like this.
  13. Emma2

Emma2 Популарен член

Така де,од што ти е многу мила се нејзе ќе и тупосаш, од шо ја сакаш :rofl:
    Ако само лицкај си се ти, не ни можам поинаку да те замислам освен стокмена и налицкана во секое време... и за на ќупчето во двор ^_^ (highfive) јеер никад се не зна!!!!!!

srekice and FreeMind like this.
  14. ***Bony***

***Bony*** Популарен член

Така слатко си се изнасмеав благодарение на Вас ми се продолжува животот од смеење, легендарни, оригинални, женишта бре :muscle: и мило ми е што не сум едина со такво размислување.
    Да, верувам дека никој нема да остави бебе само во соба да плаче но вреди да се проба нели :!: исти муабети кој ке станувал на пола саат па нема да ја слушнеш и бла бла ама ние сепак пак по свое ке си тераме :nod: :makeup:

@Ladyyyy567* корпата ти е сон преслатка е :inlove: и јас би една таква многу е срцкаста:) зошто нема за нас такви не би излегла од неа :lol: и креветчето сакам да го пробам ама високо ми е мм не ми дава :rofl: ако влезам нема да можам да излезам :rofl:

@NNA зошто мила царски ако се е во ред? Мило ми е што се е во ред така да си терате до крај :*

15. NNA

NNA Популарен член

Епа имам една операција вон материчен извадена лева туба и дека имам 35 години значи сум стара такаа одлучи матичната.

Ladyyyy567* likes this.
  16. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Кога ќе и ги даваш на јатрвица само жити око со пенкалце подсреди на латиница да бидат барем блузичките јер северно македонска кирилица ќе биде тогаш демоде.

Мор на Ѓурѓовден наѓинѓурија и правец кај свеки пред врата со дајре да и тропа убавата да ѕенѕа свеки на чајрије шукарије.

Ive13, Ladyyyy567*, srekice and 2 others like this.
  17. ***Bony***

***Bony*** Популарен член

Оправдано, незнаев сори што прашав :$ на крај најважно е бебушките да се во ред :*

Ladyyyy567* and NNA like this.
  18. NNA

NNA Популарен член

Не е проблем, ама така одлучија да не се мачам, па со Господ напред ке видиме како ке биде. Ти посакувам лесен пораѓај. Поздрав

19. Ive13

Ive13 Популарен член

Абе уживај си лепотица како што сакаш ти така ќе си правиш ако сакаш и кола ќе му купиш уште од сега за кога ќе положит да си ја вози :rofl: а дали ќе спие со вас или во собата воопшто да не ги интересира не ќе им спие кај нив дома па да каживаат сите вака така абе македонче златно мора да искоментира :*

Last edited: Mar 7, 2019
  20. Ladyyyy567*

Ladyyyy567* Популарен член

Ако процениле така докторите ок,они најдобро знаат..А јас исто со 35 г и миом од 9 см се занесувам природно да раѓам,будала:DСе чудам и на докторите тука ме тераат природно,бог да чува..Да си закажам и јас море,да си одам да си легнам ко царица,не за џабе се вика царски рез:rofl:
    Стварно,шала настрана уште сум во дилема ама ај ќе подразмислам уште некој ден,и на следната контрола дефинитивно да одлучиме8-|:)

srekice and NNA like this.