Добро утро женички , како сте ми денес? Да се надоврзам земав два пара пантолони вчера јас , сега ги носам едните и одлично се осеќам ниту сум стегната ни ништо @thinkerbell со лесно нека ти е Инаку јас денес прв пат повратив среќа ме фати некаде пред да одам на работа. Немав јадено ништо претходно па потоа земав јадев корнфлекс и подобро ми дојде..
Јас си користам Dove дезодоранс цела бременост,а се туширам и мачкам главно со Бекутан и сл.бебешки купки и масла.Планирам и после пораѓај исто да продолжам
Да па тука сме биле само два дена те читам во труднички те барав во термини ама немаш пишано датум.денес и многу често мрда бебушка се врти од четири сабајле е будна не знае дека мама е наработа и треба да поспие малку те гушкам мила тука сме за секаква подршка и совет имај си убав ден
со здравје да си ги носиш во врска со дезодорансите ролоните секој си знае за себе. Ај да не бев информирана којзнае што ќе користев сега. Инаку спрејчиња за тело користам на авон засега и супер сум за понатака и јас ќе видам.
Пробај чисто една чаша млако да е на ексМене и јаболка обично ми помага,но последниве денови ни тоа веќе не,се напивам млеко навечер обично кога ми се најстрашни киселините по 2-3 чаши и одма ми минат. ПС:Може ако ептен не можеш бело,да го зачиниш со малку цимет,мене и така ми е многу вкусно,а ми помага доста и при сува кашлица убаво стоплено.
@Gili B. @Martka @slavica999 фала ви женски ке пробам од се @Ladyyyy567* насабајле немам гајле, ама веќе после кафето се ми смета гладна да си седам најарно е
Мешиња шо ни направи ов времето вака. Топло ладно топло и јас не знам кај се наоѓам. Станата од 6 уште сум в кревет, со повраќање и главоболка. Вака лошо долго не сум се осеќала. Ајде ќе се преседи денес па утре си велам за подобра. Ме гуши затворениот простор.
Девојки, да ве прашам во врски со икањето на бебушите. Читав дека е нормално да ги осеќаш негде до 34 недела и после престануваат, нас веќе влегов во 35 и редовно околу 2 пати на ден ја осеќам дека ика. Дали е нормално? Дали пра прашам доктор, што како, искуства?
Несквик можеш да пробаш мила или маслинка велат таа многу помага, мораш да пробуваш за да си олесниш Јас денес повторно во акција утрово проверував крв па шетав во џамбото за малата купивме играчки со мама (баба и) потоа бев по резултати и опет серумското од 22 од пред 15 дена паднало на 8.5 страшно значи пак се враќам на другарка ми тотхема Сега одамаме се засладуваме со овошна салата режим од мама мора да слушам кој е за нека повели Убав ден мешиња поздрав до сите, чекаме ред ние ајдееее