Па добро со тоа пластичната чепкалка нели може на ехо да провери, прецизни димензии, абе ко до сеа шо се проверува при вагинален преглед...шо мора рака да пика, и прст по прст иде или цела ти ја пика онака за Добро утро да се ококориш
Хахаххахах ме помоча од смеење па да ти кажам по реакцијата на мм тоа второто ке да е хахаха И јас мислев имаат инструмент некој ама многу сум мислела хахаха
Мешиња мои!! Неколку дена не сум баш активна ам сега ве читам и кој ако не вие да ме насмеете. Колку позитива и здрава форма на откаченост лежи во вас. Денес баш баш не ми тргна од сабајле ама со вас се крева расположение нагоре. До крај на ден мислам да доведам до супер кул степен! А и бев накратко излезена и поминував покрај бутик и на бебка и зедов боди и пара чорапчиња. Ги остајв во колекцијата досега шо ја имам, нека се полни. Незаменливо е чувството кога купвам за бебка Убав денннн
Зависи тоа од на жена му каква е. Ако е поширока онда влага на прва до лакт, ако е потесна онда е повнимателен. Тоа чепкалката нема прсти на крајот да пипне дали е меко или тврдо, дали влага еден, два или пет прсти. Плус кај ќе офнеш од убавини така на 9ти месец. После толку месеци очи ќе ококориш гледај позитивно и тоа ќе ти остане во следни два три месеци, така да опуштено доживеј го Мене не ме болеше ич. Непријатно е али не ме болеше. Али се ококорив, не очекувано ми беше. Како ајде сега ќе проверам и оп одма подруго е
Добар ден мешиња, Мене не ми се чекаше уште една недела до закажаното цтг па бев денес до кај матичната на преглед .Па ајде да направиме цтг но јас не појадена, ми рече ништо бебе спие оди јади па врати се да го повториме. Следното беше во ред. Се прашувам што има врска ако спие кога тоновите се добри? Друго 36 недела сум, постелката 2 кон 3 степен на зрелост ми рече ок е, кај вас како е во оваа недела? Бебе тежи 2600-2700гр не е многу големо, ми рече нормално просечно бебе. Добар проток и доволно плодова вода. Следна недела пак на цтг. @Ladyyyy567* и јас имам зголемен секрет, некогаш безбоен, некогаш е бела боја . Ми се појави од кај 34 недела, тогаш и бросевите ги правев, беа чисти. Ваљда и тоа е нормално
Hi mesinja ve citam so toa butanje na cela raka jas sum mn daleku od toj pregled no bas naprotiv so mm bi bila po opustena i po sigurna i voopsto ne mi e nezgodno od nego za bilo so a najmalku za pregled inace da be prasam od koga pocna da vi se poznava mese? Jas sum 7+3 nedeli i sum poduena ko tapan
Дечки денес имав кафеав исцедок...од шо можит да е ? Има место за паника? Да фаќам магла на гин или 35+3 сум
Оќеј,оќеј значи расчистивме дека не боли... уствари ако си опуштен, може малце маж ми првин па после он директива со клизечки, или тешко тоа.. нече мочи ове ночи работава а А глеа ли бар на монитор дур опипува мекост, зашо ако иде до лакат значи стварно влага for real, нејќам да ми ги пипа малите, да му забега раката Чек бе мора ова чудово да го има на јутубето, не сум шарала барала... како и да е, контам дека ако не си примиш рака до лакт исто ко нишо да не си видел од животот...
Нема монитор, он е монитор драга моја. Ако двајца те проверат двајцата различно ќе измерат. Еден фаќа еден прст, друг два, трет ич. Мекоста е дали ќе биде наскоро породувањето и ќе се отвори грлото. Главата му ја пипка дали е наместено за излегување. Најмногу зависи од нас самите. Мене никогаш не ме болел вагинален преглед, некои ни пап не можат да издржат. Зависи од мускулите доле како се разлабавени. Истото го помислив и јас, луѓе на месечината се шетаат овие уште со рака бркаат
Не бе ова не го пишав за тебе, ова е за на @srekice свекрвата едно упатство како да се справи со ококорена снаа на 39та недела
Абе шо сте се уплашиле од рака, црева не ви ваѓаат, сценарија направивте хорор упм Не е страшно како што е опишано, грдо, да, е но не е за толкава галама смирете се