Девојки како да ги исечам ноктите на нозете,има ли чаре?И да прашам буква М утре за патолошка бременост прва или втора смена.Ви благодарам
Samo so sakav da go prasam istoto jas cel zivot imam problem so uvo i cesto odev da go cistam...nemam bolka ama mi laci poceke od normalno
Препони ме кинат, посебно десна страна одвај се вртам во кревет, сабајле сум препотена, инаку се будам по 5 пати и плус еднаш да се преслечам. Да се покријам топло, да се отскријам ладно, никако не бива. Се спремам за 3та смена кога ќе се породам. Ја гледате сликава? Јас сум на неа
Девојки уште нешто да ве прашам.Разлика меѓу секрет и пукнат водењак,водењак малку што цури,како да разликувам.Мислам дека разликувам,ама да си препрашам.Малку глупо прашање ама.Имам секрет како да сум испотена,влажна, не дај Боже да не е водењак.Ви благодарам....уф....
Здраво девојки незнам каде да прашам па ај тука. Дали некоја има некакво искуство со доктор Златко Палчески од Систина и ако имате да споделите.
Лепотица моја ми го расположи денов хахахха уште малку ако продолжам со ова темпо на јадење и јас ќе бидам хипо.јас си се зареков сите пишувавте неможам да спијам ова она јас си викав што е тоа јас си спијам супер ни будење ни ништо легнувам во 23 станувам сабајле во 8 или кога сум сабајле на работа легнувам во 22 станувам во 6 и 30 и сега неколку дена неможам да спијам само се вртам никоја страна не ми одговара де топло де ладно што ќе беше ова а јуни каде е
Добро утро женички. Пијам кафе и ве читам. Денес 21ва недела. Бебко цела недела игра пајдушко во стомак јас сирота не знам ден ли е ноќ ли е. Растрчана со синко по аптеки и лекари и за џабе,ама пуста мајка шта да радим мора да реагирам. Денес не бев на работа и фала богу зашто прва смена не можам за жива глава да ја издржам. Кој нормален станува во 5h наутро. Петок ќе земам смена сабајлето сум на гинеколог. Ми се гледа како 3 месеци да не сум била на преглед. Следен понеделник на 4д. Е тоа едвај го чекам. Сакам да си го видам црвчево што секој ден пајдушко ми игра е и конечно ќе си прашам за полот оти веќе не се издржува оваа неизвесност.
Здраво мешиња. Денес 28 недела, бевме на контрола и конечно ни потврдиа дека е женсо. Да си изнакупит сега мама за шмизлата нешто розево ☺. Иначе се во ред со нас двете. Ве поздравуваме јас и мојава неродена "шмизла"
Девојки ми потекоја усните кај клиторисот околу средина мислам ме разбравте И баш на средина како да ме пецка и чеша по малце. Не е ништо внатрешно, немам зголемен исцедок, туку исто како претходно. Ее сеа зошто вака, јас мислам од отокот а? Чаре, мислење некоја?
Мене веќе еден месец ми е отечена и малку потемнета, ама не осеќам никакво пецкање. Кога бев на контрола прашав и ми рекоа дека е сосема нормално
Потемнета ми е одамна, ама незнам зошто вака, за брзо ќе ми земаат брисеви се надевам дека нема ништо, а и нема од што... кандида не е сигурно знам. А може ми е моментално па ќе помине за ден, два... шознам....
А и уште нешто, 8ми месец, 33 недела сум, кога ќе се наведнам ме сече стомак долу хоризонтално, препоните сто пати ги спомнав, многу ме болат, знаев дека овај месец најтежок ќе е пак...
Дружино ми се случува во стомакот да осетам од време на време како некој мускул или грч ме фаќа такво некако чувство дали ова значи дека нешто се подместуваат бебињата, или стварно е некаков грч ако лошо сум наместена? Исто кога станувам од спиење или од седење како да ме удира тогаш, дали лошо станувам , се вртам или они тогаш реагираат и се будат... како да ги толкувам овие работи ?
Можеби ти реагира ради зголемена циркулација и оток... освен кандида нз што би чешало така... види деновиве денес утре ако не помине консултирај се со лекар
Еве утрово сум ок. Ова да не ми е "повреда" при секс.. Дека сега поосетливо. Ама ќе почекам уште ден два се надевам не е ништо.