Марија јас ке веслам со тебе до август, термин ми е 28 август, се надевам се ке биде во ред овојпат ако треба и бродот ке го возам ))
Добар ден мешиња во понеделник сум на комисија е сега имам проблем звонам на бројчето во букурешт никој не ми се јавува.. дали некое меше е на патолошко како мене и знае која смена е буквата С од понеделник... јас пак ќе звонам но не верувам дека ќе ми се јават.. убав ден мешковци мои слатки (мали и големи) .. Ве сите
Ајде полека полека да се јавиме на рапорт сите Колку не има пред финале? Ние од денес 35+1 паника ме фаќа што не ми е ништо испрано,само си зборам за тоа и се нешто друго ми излегва Месецов е за движење ама јас ич неможам.. Притисок страшен над бешика се си мислам ке се помочам и гледам почесто да си седам.. Незнам дали само кај мене е така.. Бебка ко ке земи залет некогаш притиска со главче надолу, се си мислам ке излези
Кучето ќе ја испило водата Па и кога ќе размислиш до некаде и си во право,ама гледај позитивно на тоа.Ако ти не приметиш дека ти пукнал водењакот,кутракот ќе примети.
Јас мислам 2ката да ја почнеш веќе. Јас ја почнав од 12+ Аааа ај сеа не претерувај, кучето толку глупо е? Да пие? Сценарија батали, нема да биде како прв пат, па секое бебе, секоја бременост е различна, па мислам дека господ нема на список за нас два пати иста работа. Кулирај ајде не му ја мисли многу
Инсомнија ми тропна на врата сношти. Врти сучи појќе се уморив во кревет отколку што се одморив. Будала работа, ај да речеш се думав нешто бар Си го треснав меше прееска со вратата на шпајзот во кујна, па кога се напрчил нанапред толку, пупу машала. Почнува малце паника да ме јаде, ама не се плашам
јас во првата бременост не размислував ништо негативно. Предвреме ми испратија блиските облека да си ми била спремна јас докупив што мислев дека ми требаше. А сега некако ми е страв. Многу негативни и лоши работи сум видела последниве 6 години кај блиски а и не толку блиски луѓе така да ќе спремам само облека за да имаме ко ќе излегуваме од болница. Нешто имам и од синко што може да послужи како унисекс. потоа ќе си излезам ќе си пазарам што ми треба
Па рачунав минатиот месец бев прва смена еве и сега пак ми се фаќа прва смена но тука едно меше ми пиша дека Б оваа недела била втора смена..шо значи С ќе е прва а од понеделник обратно.. тоа ме збуни и ко луда звонам на бројчињата но никој не се јавува
Па добро сум пресметала значи... од кога почнав со патолошкото секогаш сум прва смена на комисија но едно меше ме збуни бидејќи пиша дека буквата Б е втора смена оваа недела а по моја пресметка Б сега е во прва смена а С во втора... по некоја логика од понеделник С треба да е прва... фала многу, те
Ве читам и луѓе ќе бидам искрена... Ви завидувам на тие што сте 35+ г.н блазеси ви при крај сте побрзо ќе си се олеснитне побрзо ќе си бидете со бебко враце. А ние летните трудници?? Што вика @Мариаа. ехее далеку е август. па и е
Јас сум на Ѓ и они се оваа недела попладне. И твојата С е исто со мојата у смена значи од понеделник се прва.Убаво си рачунала ти.И буква Б е во наша група.
Абе ајде,ќе издржиме Јас цело време се мотивирам со тоа што помина грдата зима и хорорските први три месеци,мислам дека до крај нема да ми е тешко како што ми беше на почеток Ќе ги шетаме мешковците во фустанчиња сега
Баш блазеси им да ти кажам, ќе си се шетаат со бебушите цело лето, а ние ќе ги вариме нашите мешиња, а зимото ќе го преседиме дома...али тоа е битно се да биде супер, па има време за се, ние здравје боже наредно лето ќе ги шеткаме
Па како Б прва смена.. мене тоа тука ме збуни.. се си мислев дека од А до Л или М е прва од Н до Ш втора.. ама значи не било така... ма и не е важно сепак си дознав мојата буква која смена е од понеделник благодарение на Вас... Ви благодарам многу на сите ...