Јужно си била. Користи ја топлината и морето и се шо ти се пружии. Ее па вие сте биле супер кул пар!!Убаво го испраќате денот Значи немам гајле, сум имала друштво околу Убав ден мила
Јас директот на почеток некако го поднесував ама откако го повратив 1 или 2 пати веќе не можам да г о смислам, само кога ќе помислам на него ми се лоши. Го сменив со таблети Natural Wealth и супер терам со нив цела бременост
Ептен ни е забавно по дома. После бебе ќе плаче, ќе се нема време за вакви луксузи, па да се искористи периодов. Денсај малку, малку одмарај и немаш гајле.
@Yowannty срц годинава ко лани ја гледам кај нас во Грчка ќе се мувлосаме од дождовиве Ништо , не дознав што пол е бебево правев приска гледаше докторот , а ги видов ноџињата раширени ама ништо не се виде. Докторов рече на 6ти мај ќе ми каже а јас планирав некое боди од Мк да си купам може во меѓувреме во Ск ќе закажам преглед колку да го видам бебето, да ми кажат и што е не ми е важно ама љубопитна сум што да правам
Здраво девојки, сакам да ве прашам за мислење. Почнувам 6ти месец, син на мајка мрдка и расне, бевме на 2 скрининг и слушаме совети од доктори. Бевме на викенд шетња малку подалеку со кола и супер беше. Сега гледам на енци менци креветче на попуст 6600 како што си сакам, едноставно без фиоки и добиваш гратис душек за креветчето. Убава понуда, е сега да не е малку рано за купување, што велите? Се мислам, па викам ај да ве прашам? Нареден месец реновираме цел стан зашто после гоолемка ќе сум па нема да можам многу околу тие работи. Инаку денес вртоглавица од времево ауу страшна, ама се ќе издржиме
Ако ви одговара зошто да не. Купете си го. Кога ќе со реновирте ќе си го наместите потоа. Ало немате место можи и да ви седи кај родителите,најблиски брат /сестра. Нема некое правило кога Да се купи. И Цената е супер.
Не е рано , кога сакате ќе си купувате искористи си ја понудата , супер е цената @haruki јас уште ништо не користам ама ќе почнам кај и да е. Имам една плочка во тврда состојба составено од масла само што го ставаш на кожа се топи. Го имав земено од Lush сега е идеално да го искористам. Ова со цвекенцето е
Леле ќути, се изнаврна периодов. Денеска тамам сонце ме разбуди, се израдував, ете го пак се смурти, какво е темно за неживот. Иначе што има врска, пак да си купиш нешто. Јас сеа кога бев си купив во сите бои. И ми е криво што не земав поише. Овде е изгор скапо. Има кај нас супер работи во неутрални бои, а и кога ќе дознаеш пол ќе си доземеш какви сакаш. Или кај нас на контрола ќе ти го кажат полот, па ќе ти завршат работа од старт.
Бев во 2-3 продавници во мојов град (Waikiki, Orchestra) и се е или за женски или за машки нема нешто неутрално ќе видам ќе земам нешто во беж боја, па ако отидам на лекар во меѓувреме во Ск ќе пишам
Јас вчера бев до orchestra да извадам клуб картичка и кога веќе бев таму земав едно комплетче. Ама и со картичката пак е поскапо од кај нас. Во Скопје гарант ќе најдеш нешто, кога јас во мое село најдов бодиња обични бели и жолти, во Скопје има каде каде поише избор.
Кога сме кај гинеколог , препорачајте ми каде да одам на преглед , во Мк немам свој гинеколог , термин треба да закажам на матичен прво? И колку е ехо преглед ?
Обавезно преглед во Мк и фрли се на шопинг Можеш да одиш во приватниве, Ремедика, Систина или на пример и мојата матична Наде Героска прима и други пациенти само не знам колку наплаќа така. Мене освен првиот скрининг што ми рекоа женско сите наредни прегледи ми викаат машко. Сепак чекам уште недела, две до втор скрининг за да ми потврдат дефинитивно. Ако е машко ќе купам нешто ситно ептен од мерак нешто џиџано ново и облека за од болница. Од брат му има повеќе и од продавница. Леле кога ќе ми текне како купував тогаш, од што имав премногу купив и едно комплетче за 9 месеци . Нормално нешто облече еднаш, нешто ниеднаш ама пусти мерак Е ако е женско ќе ги изорам пак бутиците Убав ден мешиња
Здраво мешиња, примате нови овде Пред неколку дена дознав дека сум трудна, 6та недела .Мајка сум на 3год.девојче(активна бев тогаш овде) и плус една неуспешна бременост. Сега се надевам оваа ќе има среќен крај. Би сакала да ве прашам дали некоја пиела Верапамил во рана бременост? Јас пиев и пред да останам бремена, гинекологот ми рече дека може, па сакав да чујам искуства. И како се справувате со главоболки ? Помага нешто на природна база или ќе си трпам Поздрав и имајте убав ден
Us koa vidov emma citirase tvoe mislenje vikam ovaa sea pak nes protov mene, me mraze od dnoto na dusata, kaj ke i jde dusata hahaha i otvaram gledam pak ona se bune nes za mene hahahaha... shala na strana ,More da ne go imas mojot organizam ke te pitam togas kako zatvaras nos i pies haha...Mislis jas sakam da e vaka cela bremenost po zemja da se vlecam od zort od maka ama dobro e bar eve i druhite kazuvat deka od nego ik se lose, znaci svetla straja u nes da ne e do mene hahah
Фала многу , баш ќе ја прашам матичнава за гинекологот а каде се наоѓа ординацијата ако можеш да ми кажеш ? Уф од тоа се плашам да не ми речат дека е машко па женско да излезе или обратно ама се надевам ете 15та недела по добро би се видело кај мене
Мене Наде во 13та ми кажа пол вика види меѓу нозе има нешто и се гледа виси туле искрено навивавме за женско,се до следен преглед нема да кажувам дека го знам полот да не има измени нека се роди здраво право,па за некоја година ќе се пуштиме во акција за сестричка Инаку јас не знам дали ви се случило до сега, вчера вечерта заспав накај 22ч. Се будам 12:30 кога ме фати една жештина,фрлам ќебе,пижами, на мм му викам отвори прозор,па гаќите ми сметаат ги соблекувам ауууу плус помешано со нервоза,па не можев да заспијам уште еден саат. Сабајле се будам нервозна,напната со немир во душава... Хормоните се во прашање? И баш помислив да имав со мене на работа Б комплекс,може ќе ме смиреше..