Ме лупаат хормони од земја. Трет ден по ред си плачам без причина. Убичу се Ништо, само да си се пожалам јас
Хахахаха доста ма, сум ја мразела, како не, ја најпрва од сите те тешев и давав поддршка...глеаш се зезам, интересно си ги презентираш маките, мора малце хумор да напраиме, ај еве не те закачам веќе Неможам ни да замислам низ што проаѓаш ама готово е веќе, успеа до крајот, сепак си силно женче и покрај се Тоа... Магнезиум мораш!
Кое е тоа креветче од Енци Менци за 6000 со душек гратис извини вака, може ли линк или слика? јас им ги гледав баш на страната ама тоа од 6000 пишува дека е без душек...ај те молам, и јас сум во фаза на купување креветче! ...Фала ти!!
Haha se zafrkavam i jas... taman rabota da zameram za toa haha. A znam deka e taka kaj nas so bi rekle кај оде вче таму град го тче hahaa e toa sum jas ama aj na opaskata veke sum, ke puknam ama ke izdrzam i poloso bilo kaj mene haha. Ke te poslusam za magneziumot veruvaj.
https://www.encimenci.com.mk/krevetche-happy-062014-bela-bambino Ова е најефтиното. Било кое од таа колекција Бамбино,оди со гратис душек во вредност од 1400ден. Ние го земавме малце поскапото,ама слични се. Убавко е многу,јас баш вакво сакав без фиоки и тракатанци. Уште недела дена мислам дека е акцијата.
E тоа е,за истото праиме муабет, ама кога одиш на Прочитај повеќе последната реченица е оваа -Постелнината и душекот не се вклучени во цената !!! Затоа ме збунува!! Треба да одам на лице место да ги прашам што како!
Гратис е женче,го купивме значи Така стои зашо душекот како посебен линк го имаат стаено сега за акцијава. А на официјалната страна си стои стандард. Иди види,па купувај ако ти фати окце.
Дилемата е решена ,се јавив по телефон, во право си хехехе... ќе одам утре во Сити Мол да го видам... тенкјуууу
Заследиги чико кики струга, либерта, и алф кидс имаат попусти како што јас имам за првото со фиоки го зедов 12000, сега се по околу 7000, 8000. Со душек и постелнина.
Заследете го на инста чарли тренд. И на фб мислам дека ги има. Имаат често акција креветче со две фиоки(можност предната страна да се пушта)+душек+постелнина по ваш дезен од 5парчиња+тул за комарци+ бесплатна достава за неверојатни 7500ден. Како топ шоп звучам
Мислиш Чарли бејби, не те бива за презентерка грешиш хахахахахаха Ги следам срце.. ама сакав нешо локално кај мене, да немам пат за врвење за да ги видам креветчињата... мрзлиА сум хахахаха фала сепак!
Амин веќе се надевам дека то ќе е следно.повеќе се разболувам кога ќе одам отколку да се смирам спонтани абортуси имаше неколку две со крварење со висок притисок една песок во бубрези ја фатиле сега во деветти абе аман.ама и додека бев пак и четири бебуши се родија
Еден Боро другите Мимоза а на царскиот сабајлево што брше двајцата беа мислам кај Мимоза беше ама дека Боро дежурен таа го викна и тој да учествуват