Сигурно ме замислуваш како некоја истетовирана од глава до пети ххх имам 7 тетоважи, ама на места кои можам и да ги сокријам и да ги покажам. Само една ми е повидлива, на рака, ама таа ми е посветена на бебушот што го изгубивме и со гордост ја носам. Сите ми имаат некакво значење. Интересното е што со мм се запознавме на тетовирање, и тоа во моментот он тетовираше текст one life, one love..судбина инаку, така ми дојде, во моментот коа го правев акаунтот бев на работа, не знаев што да стаам, колешка ме прашуваше за тетоважа она сакаше да се тетовира и ми светна
LIKEEEE ,да така те замислив.И јас сум со 5 ама се кријат,освен оваа на стомак што расте ли расте . Еј ,btw и јас и мм имаме one life, и кај мене one love
Знаев јас на ребра имам текст, и го глеам фонтот се поголем и поголем е, и станува италик А мм е бајаги ишкртан, и повеќето му се црно бели, па планира кога ќе треба он да ја чува малата да и даде фломастери да го бои, ем дете се занимава, ем него мирна глава
чао и од мене а јас што сум родена тетовирана? Цел живот имав комплекси со тоа. На задникот имам големко црвено срце и така сум родена. Да знаете само колку ми било незгодно. А ме прашувале што ми текнало на такво место срце да тетовирам.
Се мислам само што, иначе место одбрав ќе ја тетовирам цела нога од под колено до доле. Не сакам мали тетоважи сакам цела наеднаш и точка. Иначе имаш право сите сме со тешка дијагноза посебно ние зашлаканите малку у глава А ема ќе бегала од форумов после пораѓај а? Ќе и одиме? Успат еден поздрав: @Someday до крај може да се сврти, ако е со гзе надоле и потоа оди царски не експериментирај со вртење. Во Систина ќе се договориш како и што, они знаат.
Абе остај ја ти Ема,нешто бубачки и се измешале у глава,до времето е.Ние у твоја ординација сме претплатени.Како матичен доктор си ни Одмарај си додека не се преселиме со картоните у друга тема,тешко тебе ќе биде,мисли му ја B.t.w нога многу боли посебно стапало и глужд .Немојте тамо
Потполно ти го разбирам стравот, и јас сум истата треперам од преглед до преглед, а се на месец дена вечност ми се... веројатно нормално е да очекува човек нешто да се деси знаејки си, низ што се си минала... јас реагирам на се, сега дувам и на јогурт .... прееска пробувам фустан и женана да ми помогне позади мене стоеше и кога ми го оптегна фустанот мене стомакот/матката напред ме здоболе и тоа баш онака мн, и сега нормално на лошо ќе помислам треперам и си плачам да не ми направила нешто ....ми иде да не излагам сега од дома до крај на бременоста, не можам веке со стресови аман веќе стравот ќе ни постои се дур се породиме, да не те лажам... инаку со лесно да си ја износиш бременоста, честитки
Целосно се согласувам. Имам на стапало и преку глужд продолжува нагоре. Мислам пораѓајот не ме болеше толку @FreeMind до крај на Јуни да не си мрднала од тука, инаку ќе те барам и ќе те најдам, и под дрво и под камен да се скриеш. Ми вети пропусница за клубот на 41+, не заборавај
Наместена сум еве те чекам у клубот: Пијачки од септември ќе служам @srekice ма нека боли. Јас девет месеци издржав се, на осми и патерици ми закачија ради стапалото па за една тетоважа пфф. Има да закачам профил со цигара, има еден артист од данска феноменален е.
Ќе дојдеме трите заедно Не можам да ти објаснам колку ми е слатко пуфлево твое, се топам кога го гледам... ве гушкам комплет тројцата најнајсилно
Кажуј рецепт за качување железо. @Софија 88 Моево еве за 2 недели пиење тотхема,чај коприва,јајца јадење,телешко месо следен резултат: Хемоглобин ми беше 12.2 и уште ми е толку Серумско железо од 5.5 рипнало на 11.7 Па добро е .Има ефект
Мене со вагинално ехо ме прегледуваше. Не беше бебето убаво наместено, проба преку стомак, но за попрецизно ме гледаше вагинално.