Искрено еднаш сум била во Посиди и беше мн лошо времето и многу немирна водата. Немам баш искуство. Од она што сум слушнала убаво е, водата е чиста, ако од една страна има бранови од другата е мирно. Длабока е водата, а плажата песок и ситен камен. На места знае на влез во водата да има камења ама не е страшно. Пошто сум патолошка, не одам на работа, а од дома моментално немам пристап до системот не знам каква е состојбата за празнициве. Ако сакаш пиши ми лп, ќе ти дадам број од кај мене од работа, ќе им кажеш дека си ми деугарка и одма ќе ти проверат во кои хотели има слободно и ќе ти кажат што е погодно за со меше
Мојт! Па вагинален секако...и да испита детално состојбата.. плус и гради, дали соодветно млеко се лачи, да напипа, да измасира ако треба за подобар проток.. ич не забегаФ
Ивче, богами, ашколсун,како викаат... абе само редовни контроли и врвот пораѓај! Нека одбива @srekice , поише за нас ќе има од дотичниов. Ене кај е Охрид, шо вика Мариче и пат да тепаш не е проблем.. па и секој ден... @Мариаа.
Го легнав маж ми да спие, ми буљаше во лаптоп (демек фудбал глеаше) дур и го праќав на една другарка хахаххаха сеа сум сама у дневна испружена, му реков Тв да поглеам
@srekice Ивановски ме прати на брис,а правев во 14 недела.Сега сум 22+и ме праќа пак.Дали те прати и тебе и дали е безбеден во оваа недела?Ти благодарам.Те
Аха,фала ти мила,се прашував зошто.А нели е рано,тој брис го прават во 36недела,а ми е рано или пак после пак ќе ми земаат брис?Ти благодарам
Мене само тогаш ми го направија, не е со спекулум, само со четче за брис надворешно. Пред тоа нз, не ми побара брис зошто јас кај Ивановски водев од 16та недела.
Вие да не ми се секирате,за вас ќе организирам и превоз и хотелско сместување во Охрид.И ќе си поседиме да може сите прегледи да ги фатите по ред @Martka да ми пиша за брис да му однесам во 35-та.Инаку јас секој месец ,до сега од 12-та имам 5 пати брис направено ,немај гајле ништо не штети.Ее ти што мислиш така е тоа ,кога рако-брцање ништо не ти може онда за стапче муабет да не правиме