Ма може е од вагиналетиве.Брисеви праев пред 1 месец,пиев антибиотик и сега треба про биотик.На контролни брисеви сум другата среда.Абе остај,нездрава работа сум јас.Луда Мара со сто ума Иначе те послушав,се дотерав и на шетање со муже.
Моево ко ке имав вакви паники со цитрон се размрдуваше Пробај и ти.. Ама ако 3 дена правеше салта,4тиот си беше мирен и спиеше цел ден Не се плаши
За ова nipple stimulation ни кажаа и на мајчината школа кога бев и баш вчера пробував ама боли корне незнам дали кај сите се толку осетливи, ама јас едвај ад капките ги мачкам а не па да ги масирам
Емка сега го гледам коментарот (баш и не е брзо ) .. Ми текнува мила речиси исто почнавме, пред мене си околу пола месец така нешто. . Ооо се разнежив некако, се вратив на почетокот, колку брзо помина .. Со лесно нека ти е мила. Ќе се читаме во другите теми за бебушите
Uff bee mrdna konecno ja osetiv... bevme na svadba vecerva a jas taka neraspolozena otidov i sedam.na masa so oci polni solzi us da zaplacam.. se iznapiv koka kola blago cel den jadam i posle gledam zaigra vo stomakot dade znak, mislam kamen od srce mi padna... Vi blagodaram na site za utehata sto mi ja davavte
Провери си железо да не е намалено. Б6 и многу вода земај и избегнувај солено. Исто и мене ми беше висок пулсот, нормално е ако притисокот ти е во ред.
а јас па се чудам што е работава што не мирува. И сериозно спие ли бебево? Или ние сме паничати па ако мрда зошто мрда ако не мрда зошто не мрда.... *Инаку како сте ми женичко денес? Времето кај вас како е? Леле се осеќам како октомври да е ме уби дептесија. Облачно врнежливо... јас денес старт на 26 недела. Последна од 2ро тромесечие. И почнува малку страв да ме фаќа. Ќе биде жестоко. имајте пријатен ден сите.
Од која недела почнува 6ти месец? Имам се заборавено како одат недели, месеци. Ако има некоја инфо како одат неделите пресметани во месеци нека пиши.
@marchi-cool и мене многу ме мава Некогаш ќе се стиши, ама почесто е активна... Постои некој просек околу кој може да се водиме и ориентираме колку е доволно да е активно во денот за да не паничиме ако не го осетиме подолго време?!
Имаше некој спомнато дека во рок од 24 часа 10 пати треба да го осетиме ако не грешам нека ме поправи некој