мене така ме фатија болки, вечерта имавме однос и во 2 часот по полноќ се разбудив со болки, слаби но сепак породувањето беше почнато не знам каде работиш.,ама кога кжа дека ве имаат затворено инспекција мислам дека можам да погодам, да речеме во близина ти е социјалното таму каде што работиш (да не даваме прецизни информации) бев еднаш во таа продавница и имаше продавачка со меше па ми текна ако знаеш каде треба да го пријавиш пријавиго,па макар после нека те извади од работа ама ке мора да ти плати оштета, ионака еднаш го има казнето инспекција, верувај од УЈП само тоа чекаат ... а башка за работа и мене ке ми треба само не знам кај да барам тетовово е у п.м.
Хелоуу мешиња ..само што се вратив од гинеколог..прво(изгледа и последно) цтг и последно ехо ..и посакајтеми среќа пакувам куфери за на болницаа отворена сум 4 прста и сум без никакви болки бебушка идеално наместена за излегување па доколку вечерва не ме фатат болки утре одам на болница па ќе видиме што ќе биде.. can't wait
Butterfly.mk ќе ги слушам се надевам captivating и јас не можев да си поверувам... ќе видиме утре што ќе биди.. Ќе добиете известувањее D
Фаќам Знам дека имам само уште една недела ама многу ми изгледа. Затоа денес сум јадела благо, сум пиела газирано, сум јадела луто, дури и чај од оригано и босилек сум пиела (прочитав демек помагало to jumpstart контракции ) најдов и едно каде што вика дека треба да стискаш делот помеѓу палецот и показалецот, а за вечер се спремам да се подружам со мажето Се надевам дека нешто ќе ја поттикне да излезе. Иначе јас сум нетрпелива и си правам смешки на моја сметка е една работа ама знам дека кога ќе биде спремно бебето тогаш ќе си излезе, до тогаш јас можам што сакам да правам, џабе ќе ми биде
^ надежта последна умира хаха аа изгледа затоа јас вака брзо ќе го родам(термин ми е 10ти јан)..од благо не сум одделена..легнувам заспивам со благо пробувај си со се не знаеш со што ќе ти успее најмногу..јас мислам дружбата со мажето.. и јас си викам да се подружам вечерва за да биди утре сигурен пораѓајов а не да се врткам уште неколку дена... макар што докторкава ми прогнозира вечерва да ме фателе болки..ама ни Б од болки изгледа само со провокација ми е лекот
Хахахаха е баш таму (Кој знае како сум те служела...ако не ми бил денот ) Ви благодарам на советите.Сега за сега ќе си седам мирна,па после породилно сакаат ме викнат сакаат не.Сигурно некаде се води евиденција за оваа работа,ако не...ќе размислувам и за пријава. Работа ќе си најдеме здравје Боже...
јас во 12 ножта легнав без болки (по дружба со мажето хаха) а во 2 по полноќ се спремав за во болница ... и јас велев ни Б од болки