а да прашам демек со второ порано можеш да се породиш? ќути барем жештина не те фаќа,јас во сета жештина ќе бидам како тенк.
Ovoj period vecerinite gi mrazam najmnogu. Mi se place koga site legnuvaat i spijat a jas do rano izutrina polozba baram Znaci neznam kako da se namestam se me bole, krevetot mi e tesen a na spalna sama spijam... pri vrtenje mislam ke padnam na zemja Grbot..da ne zboram za nego mislam od nego nemozam nikako da se namestam. Celi 8 meseci bolki do placenje. Stomakot mi teze kako da 5 deca nosam u mene... a edvaj ko za edno se poznava. Nemam sila, snaga, energija... nis nemam u mene veke Se izvinuvam na postot moram da se iskazam hahq
Кога ти е термин, која недела си? Јас сум 29та ама освен отекување на нозе од предолго седење друга мака немам. Може па назад е моево
35ta nedela sum jas, termin mi e 12ti Juli. Otecena ne sum ili jas ne se gledam nezzz.. a neam slusnato i drugo da mi recat. Ama pa zatoa kakvi maki i bolki vlecam so sebe... toa za vo istorija sum. A ovie 2 nedeli mislam po zemja se vlecam edvaj se dvizam od so mi e macno. Mislam ke skrenam do kraj....
Лелле мила до толку ли е?? Не знаев. Ајде 8м поминаа, па уште за 1м нема гајле, ќе се олесниш и после добра ќе бидиш.
Puknav src. Posebno ovaa nedela so mina posebno maka i zort vidov. Bolki od glava do peti do solzi. Aka ajde so velis mora da ae izdrze.. na opash sme haha
Мешиња знам дека не мислите па да ве информирам, вчера Мила си дојде дома мм се заљуби, сеуште не му се верува колку е малечка, цело време ја гали и и збори, а јас ги гледам и се топам. За ова се живее! Сега и срцето и душата ми се на место! За ова мое мало јуначе ако треба уште сто пати ќе поминам низ се што поминав изминатите 8 месеци Ве гушкам
@tetoviranta Сликава е љубов, солзи ми дојдоа Да е здрава и жива. Секој ден ќе се заљубувате се повеќе и повеќе во неа.Колку и да сум нервозна нема ден да не се заблагодарам за моето мало чудо од дете, што полека ми прераснува во другарка, веќе си разговараме, а до вчера и јас вака ја држев Јас еве на работа. Гадењето зема замав, грутка имам во желудникот, уста не ми се отвара за вода да пијам, водата ми е кисела на вкус Доручкувана сум инаку, ако сум гладна е бетер . Денес 10+3, сабајле бев за испитување на крв, чекам резултати . Која недела го правевте скринингот? За првото избрзав од нетрпение, за ова се мислам 12+.
Леле сонце Лесно опоравување мајка, и ти посакувам уживање во секој сегмент од мајчинството и родителството. Па се читаме во следната тема. @Lepoticata Лепотичке, живо и здраво бебче да е. Исти желби делам за двете.
А со трето боза хааха Ја сум бремена со трето ,моментално сум 22 недела Би сакала да прашам некоја мајкаа од Скопје,каде се наоѓа гак чаир за скрининг,близу некој препознатлив објект.
Од сабајле ме разнежни, расплака и ме стопи. Нека сте здрави и живи. Мила ќе порасне брзо и поголема од врсниците. Уживајте, за ова се живее навистина.
Да е здрава и жива Мила! Уживајте во овие моменти! Кога ве гледам вака и јас одвај чекам за моето. Знам дека се најголемата среќа. Само убавини да ве пратат 
Душа Бидете добри и гушкајте се. Мила е дома и ќе порасне многу брзо. Ако се решиш за второ викај не на помош ќе буткаме до крај Среќава стискавец бега од втора рунда