Да прашам нешто. Лидера прашокот за депилација да не го користи некоја? Го земав,ама не знам дали да го пробам. Ова со депилирањево стана спорт веќе
И јас се нервирам @мариаа. што не можам да се средам. Уште не ми е толку големо, големо мешето ама имам непријатно чувство кога сум свиткана, а не е една минута работа... Интима неможам да видам, камоли да средам Ќе треба на touch принцип Нека кажат поискусните како ја завршувале таа работа? Депилација за мене не доаѓа во предвид сега, едноставно страв ми е!
@Мариаа. @bela.m Нозе на рамена кај маж и тој ќе среди. И ја веќе не можам да си ја видам ниту со огледалце Маж ми како експертски нокти на нозе ми лакира да знаете. Епа веќе стана работата 2 пипл џаб. Двајцата го праевме бебето, двајцата ќе учествуваме во припреми сега.
Во право си! Затоа реков поискусните да се јават на рапорт. Мојов многу брзопотезен е, да не ме искасапи сета
Е ризик јак мила душа Прво 2-3 пати ќе му даеш он да го држи огледалцето и да гледа како го праиш ти тоа, па тек после тој. Не е страшно, ќе пази. Мажите сеа се попотресени од нас.
Маж ако не знае со брич срам да му е. Јас првата бременост со огледало се гледав, чучната. Поинаку не можев. Е сега малку подолго траеше од обично ама со паузи успевав некако. Сега на истиот принцип се средвам, веќе се усовршив. Да бевме сами со маж ич не му се мислев ќе си ме праеше тој, ама морав сама да се снајдам, инаку дождовна шума не ми бегаше.
Ја само си викам да биде успешно средувањето пред болница,да не ме касапат таму. Па ќе правиме парти со маж и брич у вц
Јас па сакам да се издепилирам сета кај депилаторката со топол восок(не знам дали смеам со топол).Иначе и мене мм ми помага во све што не можам.32+сум.
Е маж ми драга бебињава не ги направи брзопотезно ама ИЧ! Се потеше околу 5 години. Среќа што медицината е мноогу напред и Господ стави рака, инаку уште 5 ќе се потеше Затоа па жилетот "го игра". Абе си го бива
Да,да ќе прашам,но мислев да не има некој позитивно искуство со топол восок.Ладниот некако само ќе ми ги искубе пола,за два дена бушман и многу повеќе боли од топлата.Те
Значи ме уморивте од читање, 2 дена не бев вклучена и како роман да читав Ама пак @Мариаа. @bela.m @Yowannty @Marmarin се изнасмеав со техниките за депилација. Јас сеуште се депилирам со електричен депилатор. @Martka јас алергија имам на висок не знам дали топол се препорачува.. Не знам уште 1 месец како ќе можам и дали смеам? 32 недела сум. @Yowannty со задржан здив те дочитував, среќа што се е ок. Јас имам малку како бел исцедок 1-2 на ден без мирис. Уште малку брисеви ќе земаме. @Magic13 не се стресирај мила. Јас веќе му фатив ритам на бебушко. После неколку активни денови има чоечево day off. Инаку преку ден ако не седнам ретко го чувствувам ама затоа пак навечер и наутро ми наплаќа. Пиј течности и колку повеќе си таму насочена толку повеќе го нема. Од искуство @LUCI 99 @*malenavolena*87 За спиење на стомак искрено не знам, ама некако шубе ми е да го толчам бебо. Читам дека на грб не се препорачува, а мене најубаво ми е. Спијам и на страна ама често се наоѓам на грб. @Makedonka007 денес е твој ден мила. Со лесно те чекаме да не известиш. Генерацио! Околу 32 недела, каде ви е мешето? Мене некако деновиве ми е спуштено дури мајка ми и свекрва ми ми рекоа. И мешко не ми е пораснат. Бебе го чувствувам поголемо, повеќе се тегни и ми го зазема и тоа меше што го имам. Ај кажете искуство?
јас некако ко да не приметувам дека ми е уште пораснат, растеше нагло до 7 ми средината и толку, стагнација сега...инаку кога се гледам на огледало ми делува дека не е ни горе ни мн доле, на средината негде
До 37гн се депилирав со топол восок и немав проблем ако си одела на депилација до сега оди пак раат ке си, но ако си се фаќала со бикче не ти препорачувам депилација затоа што повеќе боли
А од што се плашите при депилација? Од болки или инфекции? Нема потреба од паника, јас двете бремености редовно си се депилирам. И со ладен и со топол восок, здрави живи сме. За мене брич не постои откако бев 7мо одделение.
^Се плашам и од двете да ти кажам искрено. Интима веќе долго само со жилет средувам, а нозе Кога-како. Изминатиот период со жилет морав да се средувам дека претежно лежев и веднаш појаки се влакната, па ме страв од болката. Изгубив континуитет во депилирање, тоа е работата. Ќе се снајдиме некако, нема друго
Генерацио, нормално е стомак да се спушта пополека, бебе треба да е веќе со глава надолу, инаку и мене ми се чини дека стомакот не ми расте баш, иако вагата друго кажува, ама си викам да не ми одат во задникот само) Исто бебе го осеќам поиздолжено. Во четврток сум на контрола па ке видиме до кај сме.
Женски јас треба да одам да проверам Урина а вечерва да завршам треба со тие вагиналните Макмирор Комплекс, па сакав да прашам дали да одам утре или да почекам до четврток да делуваат тие вагиналните или нема врска ?