Go, go,go.....Ајде Snow-Queen со лесно мила! Ептен ме возбуди Ме наврати наназад едно 8 месеци Силна мома си ти! Нека е здрав и жив малиот па и сестричка да му купите Чекаме понатамошни извесувања Феминките со тебе до крај
Незнаев каде да ви пишам, возбудена сум, па ќе извини Сноу што пишам во нејзино име Да ве известам дека се добри, чека да ја однесат во соба, па сигурно ќе ви пише. Димензии и грамажи знам, ама на мамичка ќе оставам да ги пише Прекрасен тмурен, дождлив и магловит ден
Heeej devojki Eve dremam i uste si go cekam strumfot moj...uste ne mi go donele Inaku vo 14:05 se porodiv. A vo 13h na box me kacija. Bebusko e 50cm 3210kg Uhhh cekam so dusa da mi go donesat...pa koga ke zakrepneme se citkame poveke.
Cestitki za snou zdravi i zivi da ste,,,inaku jas sum presrekna deneska bev na kontrola si ja vidov princezata moja,,si raste si napreduva i ja fativme kako si go cicase prstot srce moe kolku bese vozbudena deka ja gledame i me utepa od sutiranje,,krv mokraca ctg seker seto toa odlicno..samo krvnata grupa odnovo ke ja ispituvaat oti makedonskite rezultati ne gi priznavaat..inaku sme 1800 teski edna nedela sme malku nazad no ne bilo strasno....vaznoto se e vo red fala bogu..si poracavme krevetce deneska postelninka i perdence ..pa ke cekame da stignat za nekoja nedela...se izv za dolgiot post i za lat..od tel sum..pozdraav
Добро вечер девојки,како сте ми? Најпрво поздрав до Сноу,нека се живи и здрави. Инаку ние сме добри,бебушка почнува мнооогу клоца,да се превртува,сигурно салта прави внатре. Леле бре луѓе времево ми лета,некако не сум свесна колку брзо ми поминуваат деновите/неделите.Еве на работа ќе одам уште 3 дена,после тоа ќе си седиме дома.Па ќе почнеме посериозно да се спремаме за новиот член во семејството Поздрав девојки ви посакувам пријатна ноќ
Snow-Queen честитки мила, нема поубав поклон за Нова Година нели? И тоа дирекно од Господ Да сте живи и здрави и ајде догодина дадичка ddevojce срцка, уживкај, ова ти се најубавите периоди од животот, си средувате ваше гнездо и сега уште малку ќе дојде пиленцето Еххххх милина вакви убави работи човек да чита Позз до сите
Честитки и од мене за Сноу, нека е здраво и живо синчето најубав подарок добивте за Нова Година Едно прашање од мене. Може некој да ми каже како изгледа тој фамозен чеп. Сега бев во тоалет и во шољата нешто како црвено лигаво грутче (така ми изгледаше). Дали можеби е тоа тоа ?!
Добро утро мамички 4ти ден откако ми почнаа контракциите, а синко се зафркава. Изглеа не му се излегува, се предомислил треба во понеделник да одам на котрола пак. А јас ќе се пореметам до понеделник...
Честитки Snow, да сте живи и здрави и двајцата. Се најубвоо!!! Го имаш најубавиот новогодишен поклон!!!!
Мамички ние здравjе утре би требале да излеземе. Ми кажаа дека бебушко е супер, денес цел ден ми велат како ке го донесат, а нигде ги нема. За вчера поради лошенjето и вртоглавиците ок нокта што не го оставиjа...ама од ссбаjле ми велат сега/после искрено главоболка добив.
Честитки Сноу,да е здраво и живо малото ангелче,само среќа да го прати. И јас да ви се пофалам дека на ехо го видовме курето,што значи дека мојата принцеза ќе си добие братче. Пресреќна сум
Dobro utro zenskii kako ste mi denes,,nie sme okk so bebuskata moja tepa mava sutira kaj stigne neka mi e ziva i zdrava jas uzivam, ,inaku sI kupiv eden fustan za novata godina od H&M i toa broj 40 a nosev 36 38 ovoj sega mi e taman na stomaceto..i taka da ve pozdravam i da vi posakam ubavo nedelno popladne
можи да прашам нешто а да не бидам пак погрешно разбрана малце темава ме буни нели имаме посебна тема за честитки како например (се породив) ? сакам да знам за друг пат каде да им честитам на родилките овде или во другата тема?
Egidiiii dusicka malenka,,,,pu pu slatko angelce da ti bide zdravo i zivo iii naaajsrekno na cel svet,,,,, na koj licee na mama ili tatoo