Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    здраво мешиња како сте?
    еве јас дасе пофалам денеска бев на контрола и говидов мојот ангел многу се изненадив кога ми рече дека е мушко.
    навистина не очекував бев некако убедена во себе дека е женско ама тоа не е битно бажно е што е здраво и добро.
    исто така чекувам резултати од брисот и од папа тестот.
    имам многу бел секрет од почетокот и понекогаш ме чеша сигурно имам кандида и докторот се сомневаше.
    сега после еден месец сум на контрола едвај чекам да помикне времето да го гледам пак моето сонце.
    пак ми го смени терминот не се софпаѓа со тој од порано сега озгледа сум 16+5недела.
    пак ме збуни со овие недели зашто имав нередовна менструација.

поздрав и убава и лесна бременост :inlove:

На Jagoda123, Beautiful-Princess, zalosna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    девојки здраво,настинав и бев на доктор општ и имам восшалено грло,др ми даде алмицин замена за ампицилин послаби биле,32 нед сум и ми е страв да ги пијам,незнам сто да правам ја барав др гиноколог да се колксутирам и со неа не ми крена и сеа чекам,дали некој пиел и имал вакво искуство?

3. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Mislam deka nie trudnicite od so nogo prasuvame citame i se zbunuvame poveke.... slobodno pij ne mu nastetuvas na bebco ne si vo prvite meseci..jas za eden sirup po kolko li ne doktori izvoniv i site mi rekoa slobodno da pijam i dokolku kacam temperatura da zemam antibiotik..moja drugarka u sedmi mesec piese amoksiklav imase problemi so bubrezite..nedajboze za pogolemi zenite pijat i pojaki antibiotici...duri sega ko ke razmislam kako.sum se ponasala i panicela za apce si se.cudam..pa i doktorite znaat..toa im e rabota

4. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    така е срце фалати и веке го испив :)

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Nemoj da se grizis jas kako so panicam i od mravka slon pravam ne znam..plus sega u germanija primam vaginaleti a ne razbiram so pise u upatstvoto i gi klavam so da pravam..u makedonija em.razbiram se so doktorite em po sto pati im dosasuvav tuka nema trta mrta.ke.klavam i ke kjutam...tava e so nogo citame i se zamarame za se i.sesto..samo bog da.ne cuva. Nas i bebzskite nasi...te pozdravuvam i posakuvam pobrzo da se oporavis..

6. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    фала ти срце те поздравувам и ја тебе

7. Jeny

Jeny Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    230
    Cacuvche велиш Ложанковски матичен ти е, а 4 д на приватно ли ти го наплати? Во право ли сум кога велам дека тоа оди само на приватнО?

8. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Zenski davi kazam so mi se sluci sega..taman da legnam na krevetot bebeto tolku silno me sutna i me zdobole so mislev deka ke mi izleze niz vaginata ama kako napon osetiv...mozno li e vaka silno da udare ili nesto drugo e vo prasanje mozebi lazni kontrakci??? so znam se izv za lat

9. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Здраво мешиња, како сте ми денес. Ние сме добро. ПРЕДОБРО сме. Бевме вчера на преглед бебушко е 222 грама 11,5 цм и мртка ли мртка бебуш мал. Не ни се покажуваше со лицето ВАЖЕН беше бебуш.
    Инаку носам МОМЧЕ, маже мало. :$ :inlove: :*
    Мм влезе со мене кога ме прегледуваше докторката и јас ја прашав реков докторке пред се нека е здраво и живо ама дали е маженце или жененце рече еееее еве го му се гледа ку*енцето маженце е. И мм одма стана од столче и и' вика на докторкава абе докторке да не е грешка да не е папочната врвка а докторкава сигурна во себе вика аааа маженце е 100 %. :inlove:
    Нека е здраво и живо со сите нишани нека се роди. Син мајкин :inlove: :inlove: :inlove:
    Само сакав да го споделам ова со вас и да ви посакам убав ден. Поздрав ! :* :hai: :clap:

На LaDyDoLl, ddevojce, slimy и 7 други им се допаѓа ова.
  10. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    епа мила таму сакало да клоцне, ее и мене ми беше така па мислев ми дошло времето за раѓање,може и почнал да се спушта плодот поноско.Немај гајле ,јас ко кивав со рака се држев меѓу нозе,мислев ке излета :D

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Stvarno se uplasiv i mnogu me bolese setav niz soba a mm zalno me gledase.... grehce od edna kloca kolku seta a ko ke raga ... hahaha inaku denes sum srekna bevme u soping so mm iznakupivme raboti za bebuleto ostanaa uste sisinja korito toplomerce i nekoj drugi sitni raboti...aa i kolickata treba denes gledavme...imam zemeno poveke 56 broj kako za pocetok.. a kupiv i 62-68 ovie ke odgovarat zza dva tri meseca neli

12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.280
    Допаѓања:
    36.923
    4Д кај Ложанковски се наплаќа приватно. Јас кога го правев го платив 2 500 денари. Тоа беше пред 2 години. Ако сакаш да платиш поефтино, оди на ГАК. Таму 4Д не е поскапо од 700 денари, со плаво картонче. Мислам дека за разлика од пред 2 години, сега ехото е поефтино на ГАК.

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Здраво мешиња :)
    честитки за агрона за мажето да е живо и здраво,честитки и за другите мешиња кои се израдувале на полот од бебушките :D се надевам за уште радости и нови мамички.

Ние сме добри веке во 8 месец,неможам да поверувам како поминуват бремените денови,преубави моменти до уште поубави :inlove: најубавите насмевки,убави рачиња во нашите прегратки убави ангелчиња :inlove:
    Им посакувам на сите вакви момент,на сите :)
    Денес малце пазаревме па потоа низ дома и нормално се уморивме малце ама сепак добри сме :D

Поздрав до сите и ви посакувам убавив момент :)

На Agrona и gluvarche им се допаѓа ова.
  14. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    срце ние заедно да не се пораѓаме?и јас сум 8 ми,кога ти е термин?

15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Тука сме некаде,јас сум 19 март :inlove:
    Ти?незнам дали те има во тема термини :^)

16. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    три дена си после мене јас сум 16 март ке се видиме изгледа :)

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    :D :D ајде со лесно и на двете и сите други :)
    Бтв машко или девојче :)

18. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    машкоо е моето а твоето?

19. girl-miri

girl-miri Форумски идол