Рупурут ќе го повлекуваат?!? Аман, што се случува со лековите? Пред некоја недела го повлекоа од продажба Раниталот... Страшно, кој знае какви лекови пиеме...
@Sofi.ja со лесно да биде ќе чекаме да им пишиш на тетките Феминки дека си поминала собро и дека се гушкате со бебуш
Леле извини може за Ранитидин станува збор не за Рупурут (не сум многу по лекарствата па ги замешав) Извинете за лажната узбуна.
Чудно се осеќам немам никакви болки дека повеќето читам се жалат со болки во стомакот, па не знам јас сум супер на моменти само ми паѓа притисокот ама се навикнав веќе. Иначе друго се ми е сосем нормално фала му на Бога.
Фала многу женски..почнаа почести болки и една баш јака пред 25мин.. Направија второ цтг никој ништо не кажа..си чекаме Едит: што да правам кога ме фаќа болка за да си олеснам, инстиктивно ми дојде да станам,со лакти се потпрев на кревет и стоев..
Колку сум хепи што ве читам посебно вас пред пораѓај како си се допишувате Со лесно женчиња.. Јас веќе 18 недела, курлето си го осеќам како пливка во стомакот и тоа да ти било најубавото чувство на свет Лека ноќ на сите
хај, додека се туширав ми текна на една работа, незнам дали е просто прашањето ама ај ќе прашам. Како ќе знаете дека ви пукнал водењакот за време на туширање? Дали се осеќа болка или што де осеќа? Јас немам никакви стбрднувања, освен кога лежам само јајник и бутови ме болат. На грб исто лежам ама осеќам тежина веќе. А бебе мислам дека ќе излезе од стомак се бутка дури до кожа. @Sofi.ja srekno
Мешиња почна некоја болка на средина од стомак како со нож да ме пресече.. ке ме стегне ке пушти.. непријатно мн.. шо може да биде.. си грицкав прилично посолен сончоглед сигурно не е од тоа.. има место за паника?
@Sofi.ja на пораѓајот со ќерка ми, ми кажа сестрата кога ќе имам појаки болки да станам да застанам пред креветот(во болница ова) да се потпрам на пластиката од креветот и да стојам во место и да се мрдам лево - десно. Не знам дали ме разбра, мене не ми помагаше ништо посебно ама ете ми рекоа сестрите била добра позиција да не боли многу
Честитки Софи Да е живо и здраво, секогаш да ве радува. Ти побрзо да застанеш на нозе и да си се гушкате дома