Јас сум уште малце 24 недела, неќна бев на доктор ,не ме прати на испитување, а ми закажа за нареден месец преглед, па се мислев да не е касно тогаш или нема врска ?
Другарки јас се породив. Природно. 1740 е бебето кое прво дојде на свет додека второто бебе е 1900. Вчера во 18 часот примав клексан, а во 20 ми пукна воденикот. Од тие причини ме исфорсираа за природно, душа извадив да ви кажам само. Ама се вредеше, кога ми ги ставија на гради. Со детали ќе се произнесам малку покасно. Преморена сум. Ми треба сон. Многу ве сакам, гледам дека навистина ме мислите
@bela.m честито бебушки живи и здрави да се големи да пораснат едвај чекаме да прочитаме се со детали како поминавте
Да се живи и здрави, да растат со мама и тате , да бидат најсреќни и полни со љубов, а мама да има шо е можно по брзо закрепнување
@bela.m честитки Нека ти се живи и здрави бебенцата, среќа да ги прати цел живот. Сега и душата и рацете ти се полни. Се израдував ко за најблиска. Колкава насмевка ми измами твојот постОдмарај, па кога ќе можеш те чекаме со подетални инфирмации
Da, ama ako ti e maticen i ima sklucen dogovor so fond, ne treba da ti naplaka. Nekolku pati imame pisuvano na temava, maticnite naplakaat na trudni, a ne smeat. Eve link na temava: https://netpress.com.mk/maticnite-ginekolozi-em-lapaat-pari-od-fondot-em-naplakaat-privatno/ @bela.m, chestitki majka, golemi da rastat bebite so mama i tato.
Честитки @bela.m нека се здрави и живи бебушките, секогаш да ве прават среќни. На тебе побрзо закрепнување
@bela.m браво мајка,права лавица си,од почеток до крај Нека ви се живи и здрави јунаците,нека ви царува само семејна среќа и благостостојба
Кај мене поради напреден плод ме натераја и порано да го направам скриениот шекер иначе ислам од кај 25-26та недела се прави.. сепак имаш време не е страшно..