Lele sosema te razbiram.... I mene mi se odvratni ko ke mi recat ajde vtoroto ako ne masko ke bide.... Posto sega imam devojce..... Lugjevo izgleda nemaat sto da kazat, ili se priglupi, ili nez sto. Mi ide da gi teram u trista jas bebe si go sakam najveke na svet be nenormalna raja A skoro od blizok moj bil upaten komentar na mm posle pregledot demek "jas mislev na ovoj pregled ke mu izrasne nesto" lele srekja sto jas ne slusnav a mm se vozdrzal da ne mi prenese odma a i da izignorira.
@Adams честитки, живо и здраво да е синчетода ве радува цел животтебе побрзо оздравување ти посакувам
Истото се случуваше и со мене,првото ми е девојче и сите беа убедени дека ќе биде машко второво.Дури и една комшивка беше толку убедена дека носам машко,бидејќи таа на сите им погаѓала со оглед на тоа како ги носиме.Најтрагично од се е тоа што и мм не верува дека е женско иако тројца доктори потврдиа.Од преголема желба во куќава за машко сите се разочараа кога дозна
М? Сите се разочараа ? Оти е женско ? Па јас да сум на твое место би ги замолила да истапат напред кој е среќен што е женско..и на крај ми додала, чим сте разочарани немате право на допир на ова бебе Не можам да разберам..не можам..и јас имам една женска од 1 год и 3 месеца, и носам уште една во мешко..па што ако се женски, да се живи и здрави само
Девојки фала ви на сите само убавини да ве пратат. Јас толку убаво поминав дури се изненадив од самата себе
Да ти е живо и здраво јуначето - нема послатко бебе од минијатурно бебе, да знаеш Прво ми беше страв кога ми рекоа 2200, си викав Леле како ли ќе ја држам, ама се навикнав уште од вториот ден и сега не би ја менувала за 10 бебиња од по 3 кила Излегува како ние да добиваме подарок, гратис неколку недели плус со бебчето што требало да ги помине во стомак, а ги поминува со нас. Чудесно е дури, кога ја гледам не ми се верува колку е мала и слатка и перфектна. Уживај во секој момент зашто брзо лета и дур се свестиш ќе има месец и пола килце плус
Јас не знам, како си дозволуваат вакви коментари. Ова не доликува од некој близок да го чуеш а не вака некоја небитна персона!!! И јас од комшии на почеток на бременост добивав такви коментари бидејки и второво е машко. Или муабетот :ајде 3то ќе биде женско !!! аман!. И баш реагирав онака ладно со одговор :Па што ако е машко , јас тоа си сакав! и крај! Тоа ти е простата маса која секогаш ќе постои ... Не се замарај , одговарај им за инат да се нервираат они . Или да се засрамат, ако уопште можат! @Adams Честитки, голем да расте