Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    Пред неколку недели и јас имав таква менстроална болка, баш и тука пишував, искрено се исплашив но фала Богу помина... кога ќе осетев болка пиев магнезиум и како да ми беше подобро од тоа.... само немој да паничиш и беспотребно да трчаш по болници, легниси како што ти е најудобно, написе магнезиум и ќе помине, најверојатно ти е од настинката или бебче си расте па се шири матката...

На Girl-Rabbit, Dikinzi, Miss.N и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    И јас мислам дека е невозможно да се спие цела ноќ само на лева страна... се обидувам да ги менувам страните но кога ќе дојде 6,7 часот на сабајле се будам и просто неможам да продолжам така да спијам, и двете страни ми се укочени, па лежам малку на грб :D а со центрифугава на глас сум се смеела :D

На Girl-Rabbit, Dikinzi, dunika и 3 други им се допаѓа ова.
  3. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    1.141
    денес исто и јас чувствувам како менструални болки најверојатно затоа што сум преладена :(

На Miss.N и elimkd им се допаѓа ова.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.363
    Леле и јас сум денес со менструални болки во долниот ден од стоматкот, осеќам кога седам и наеднаш кога ќе станам дури да поодам малце прекинуваат :(

На Miss.N му/ѝ се допаѓа ова.
  5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Screenshot_20191027_153601_com.facebook.katana.jpg
    Јас од оваа страна ја купив количката за бебуш има пррубави работи, често и акција има. Разгледај имаш убави креветчиња и не се скапи.

6. beba@meba

beba@meba Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2018
    Пораки:
    458
    Допаѓања:
    1.237
    Вистина е ... FB_IMG_1572189715297.jpg

На Anomis11, Филотеа, Lostinparadise и 23 други им се допаѓа ова.
  7. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.715
    На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.
  8. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.607
    Пред некој ден налетав на креветчево, ме интересира дали некоја од вас го има?

Прикачени фајлови:

На lejlla му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    834
    Допаѓања:
    1.274
    Мешиња, косата почна да ми паѓа многу, сега се истуширав и кога ја исушив четката полна еден куп :(
    Секој ден се повеќе... Незнам дали е ова сезонски или пак има нешто врска со бременоста.
    Незнам што би можела да користам?

10. MumToBe

MumToBe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2019
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    433
    И јас го меркам истото, го знам од блиски пријатели кажуваат дека се презадоволни. Може и до поголемко да спие детето иако јас веќе имам голем кревет средено со се само уште бебешко ми фали да купам во собата ама тоа некаде околу 700€ најмалку ќе фати во зависност кои делови ќе се земат и уште се мислам

Прикачени фајлови:

На Girl-Rabbit и lejlla им се допаѓа ова.
  11. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.607
    400 евра е ова со душек, со германски сертификати, така ми кажаа. Се прави 7во1.

На lejlla му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    Мамички а кај да најдам убава играчка за на креветче? Или за вакви работи во други теми да си пишувам? :lol: А креветчево @RAK91 @MumToBe ептен е штосно, одамна го гледам на интернет но незнаев дека го има и кај нас

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ann.loves.you

Ann.loves.you Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    1.364
    И мене исто почна многу да ми паѓа откако останав бремена, и ми изгуби сјај.. се надевам период е

14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.292
    Допаѓања:
    28.056
    Во bebe home има убави играчки за над кревет.

На crazylady, Queen8 и lejlla им се допаѓа ова.
  15. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    Баш ќе видам, од таму ни се допадна количка и релаксатори ама тогаш не ми текна за играчка да прашам, имаат убави работи

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. medena147

medena147 Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    1.883
    Ти се шире матката зато имаш болки.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dikinzi

Dikinzi Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2019
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    6.162
    Женски, нормално е да имате менструални болки, напијте се магнезиум и фанете се за работа да видите како минат одма :D Ако само седите мисли се редат и од тоа ве боли ;) А за косата на почеток ќе паѓа, а после ќе треба да престане да паѓа, арно ама коа ќе се породите дупло ќе опаѓа, така шо се е нормално. За креветчиња не брзајте,а и за се останато, после ќе се каете за парите дадени туку така. Прво размислете аи ѓи убаво опциите , и направете ја најдобрата математика. Јас сега за сега со малата,искористив креветче, релакасатор и дубак максимално, за бањање од енци менци ни земаа на поклон, како за пресоблекување и за коритце, и само коритцето го искориатив, а тоа за пресоблекување ми стои како магацин :D ми беше високо, и коа почна да се превртува ми беше страв да не падне. На кревет уште ја соблекувам. Добра ноќ на сите :*

На Autumn_, Vanessa9li, Cherry333 и 11 други им се допаѓа ова.
  18. MumToBe

MumToBe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2019
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    433
    И јас не знаев дека го има кај нас, мислев од Грција ќе треба да одам. Ти супер до играчки си дошла јас уште не сум почната со купување. Дали затоа што уште пред да останам ми се купени поголемите работи и рано ми стои

На Dikinzi и lejlla им се допаѓа ова.
  19. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    2.717
    Допаѓања:
    7.645
    Добро утро, убава недела мешиња. Имам прашање до тие што пиеле тотема, забите ако ви станале потемни (го има во несакани дејства) дали ви се вратија во нормала откако престанавте да пиете? Како немиена сум имам црни наслаги :worried:;(

20. lejlla

lejlla Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    2.384
    Абе не дека до играчка уште дојдов :D ама покрај другото и тоа си треба.... инаку јас со гардероба горе доле сум спремна, уште нешто ситно, сега овој месец, останатите работи како креветче, количка, релаксатори, постелнина се тоа веќе знам од кај ќе земам и тоа е тоа... оваа недела веќе 25та, само да будат умни и да седат барем до 36 та :D
    Е сега ме интересира мислење за постелнини по нарачка, од овде од продавнициве не ми се свиѓаат, дали некоја нарачувала, еве поточно трифантино се вика тоа од каде што сакам да нарачам, на слики многу убаво изгледаат ама сепак материјалот неможам да го видам, нарачкава се прави само преку интернет... ако не ми е прашањево на вистинска група (а не ми е) :lol: пишете ми во која група можам да прашам и за некои други работи :wasntme:

На MumToBe, Ann.loves.you, green.eyes и 1 друга личност им се допаѓа ова.