Исто и јас мислам што и да јадам одма киселина ме фаќа јади јаболко или испиј чаша ладно млеко, мене сега за сега тоа ми помага
мастика џвакај ако имаш при рака.. мене откако ке легнам тогаш ми се накреваат најмногу.. спијај на повисока перница..
Вие сте рана железница,ние до 23:30 се доевме а сега левава рака нишка креветче, пред некој ден и во сон претав со раката ко да нишкам Потполно се согласувам со кажаново. И мене ми фали мешко,ама кога ќе го видам ангелот пред мене се освестувам дека сум станала мама. Деновиве нешто пораѓајот ми се врти во глава и не можам да се начудам колку за час завршува се и оп нови обврски,занимации,нов живот. Ми фали и темава,сите плачки,нервози,смешки, повраќања што ги споделувавме овде, навистина ве чуствував блиски како 100 год да се знаеме. Фала ви на сите за утешните зборови,одговорените прашања Поздрав до новите трудници,уживајте сега,ќе уживате уште повеќе после. Вреди да се помине патот од бременост до бебе колку и да е трнлив и тежок. Честитки,да е здрав и жив
Еве ја луда железница втора смена, па негде околу 4.30 ми е трета Мене глава ми паѓа, а таа цица ли цица, со звучни ефекти ааа, геегее, гр гр гр - никогаш не сум знаела дека новороденчињата се олку смешни
И ние сме тука грчеви ја стегаат и на мене истура нервоза тегне ли тегне луто на града Очигледно како мала многу сум ја играла играта Симс и замислував такво бебе, што јаде, пие и цела ноќ спие
Еве сме пак Малиов се искакал и ааа гууу ууу,ѕиркам што да видам Таман се пресоблековме,врисна за јадење А мајка едвај заспа,дали 30мин спиев,бебе пушта некои звуци не знаеш дали спие или е будно,тато цепи дрва (хрчи) и тоа,мајка мора да е жртва секогаш... Да видиме до кога ќе го држи цицањево
Па и јас и зборам погласно за да се разбуди и татко и (и викам имаш ли татко) хаххаха а таа ококорена ме гледа многу и е гајле цице и треба..
@EvieBabe @Sofi.ja @Larahappy и вие многу фалите. Секоја чест на новите мешиња, ама јас со вас и со куп други мешиња се приврзав, и едвај чекам да се најдеме во мајчинските теми, ситно бројам 37+5 сум. Фаќа фрка, ама и не заборавам да уживам во меше (кога моето фластерче од неполни 2 години ми дозволува ) @Lara 27 честитки, да е жив, здрав и среќен синко. @Veki4kaa мене ми помага ако изедам неколку непечени бадеми и леблебија.
Ларче, друшке, честитки, ме израдува многу! Голем да расте Христијан, само радости! Гушкајте се и уживајте заедно!
Добро утро, И мене ми е многу мило што пишале @EvieBabe @Sofi.ja и @Larahappy. Јас нив наквеќе ги "малтретирав" со прашања и највеќе совети ми даваа Сега има друга тура трудници со совети Ама навистина темава, барем за мене, ми е ко втор доктор. Секоја нејасностија, секој страв тука го пишувам и добивам одма и совети, разбирање, смеи. Дај боже да се полни темата, и да се раѓаат живи и здрави бебенца секој ден. За тоа вреди да се живее Убав ден
Одамна, многу одамна ја немав разлистано темава. Што ќе видам, душава со убавини ми се наполни. @Lara 27 скокам од радости, не знаев... Нека е жив и здрав Христијан, вечно нека ве радува. Уживај во најубавата животна улога. @0ли и за тебе не знаев. Не знам до каде си, но ти честитам од срце. И многу се израдував. Многу сум ти благодарна за сите совети. @elcezelce имај лесна бременост. Честитки. Нека ви е со лесно и на сите останати мешиња. Уживајте. И да, наспијте се!