Zdravo na site. Dali moze preporaka za dobar ginikolog vo Sistina? Sega sum 9ta nedela.Dr.Lazarevski razbrav deka ke me sledi do 12ta potoa treba da si najdam drug.Trazev mislenje vo gupata Ginikolozi, no tamo clenkite ne se bas aktivni i ne najdov nisto sto bi me interesiralo. Blagodaram.
Честитки мајка, знам која си, јас бев на средниот кревет спроти тебе. Ти го слушнав бебчето како плаче, да е живо и здраво. Јас немам уште абер. Болки имам на 2 минути, ама сум само 4 прста отворена.
Шо убаво сте се сретнале ајде @kockichka ослободи се и ти, па ќе шетате со бебиња низ ходници. @*Dariceto* честитки, живи и здрави да сте.
Ви благодарам души мили , ке пребродиме се само бебушите да ни се добри, @*Dariceto* честитки , уживајте
Мешиња мене целиот стомак ме боли, и горе високото, и на средина, нормално ли е? Вчера малку лошо ми беше, повратив тоа на сила што јадев, бидејќи ме болеше. Едвај ми се смири. И сега таа болка ме разбуди.
@*Dariceto* Живо и здраво малото! @kockichka Ајде уште малку. И јас со провокација се породив, од 3 до 10 прста за саат време. Ќе се гушкате за кратко
Или ти е од желудникот што си повратила, или полека се спрема телото. Ако се издрѓливи мислам не е страшно.