На многу ? Скоро на сите. Може и си направила..ама од болка, еуфорија, плус напоните се исти коа какаш..па да не си сетила..а толку им е секојдневие, што веројатно нема ни да ти кажат, ќе те избришат со крпа и терај ..тоа е нормална појава, и нема срам од неа , ама жени како жени
Ќути еј иако сум жена ги жалам жените многу хахах @Starlič како бе стари... млади сме си ние ако сме со втори деца
Не мислев на годините, мислев на мајки со две,три дечиња. Извинете што лошо се изразив, не беше намерно. Ќе ми простите ли?
Eve i jas da se prijavam od deneska polni 36 nedeli vcera bev na kontrola i na ctg bebo 3200 gr i povtorno se kacil nagore.Doktorot vika sepak ke bide bebe vo novata godina.Ctg uredno jas veke se dvizam kako pigvin, mi se spie kako prvite denovi od bremenosta , a noke nema spienje kako centrifuga da mi e uklucena vo stomakot.Na momenti tesko disam i taka gledam da se informiram sto poveke za doenjeto 3 dena imam paniki 3 dena nemam .Samo da e zivo i zdravo za drugoto mislam deka ke se snajdam toa ke place jas ke si placam.Imajte ubav den trudnici
Таман работа И јас сакав да ти преречам за тоа дека 28 имам, Јануари полнам 29 Ама знам што сакаше да кажеш..не е замерено уживај
Малце поопуштено, да не си била во стресна ситуација, па да се исплашило нешто ? Имаш време, ќе се спушти..може и прво да биде во новата 2020
Мала шала те разбрав и јас што сакаше да кажеш. Ма да иако сум ‘прилично’ млада сега со едно дете се осеќам постаро од тоа што сум.. а сега здравје со второ... што ли ќе мислам
Бравоо. Среќен Роденден со каснење Јас имам 26, и јас се чувствувам постаро, си викам леле ене ја 30ката Ама не ради бебуш туку онака годините ме плашат
Фала ви девојки @Dikinzi ај бе па и ти баба... па ти не си стара ехее уште ни 30ка немаш а баба си викаш..
Конечно некоја постара од мене, почнав да се плашам како почнавте да пишувате By the way 29. Edit: На 26 ми се јави голема желба за дете и мислам дека тогаш бев поспремна отколку сега