Веќе од 14 часот на моменти имам поблаги менструални болки, на моменти појаки, не поминауваат воопшто. Бебево не е активно скоро ич. Ќе мрдне малку и некое време го нема. И кога седам и кога се движам ме боли.. Имав и контракции денес. Дали е можно да сум почнала да се отварам, па затоа да ме боли?
Ете таква им е праксата вo Кoрунoвски, мм еднаш им се напна да ми измерат притисoк и пак не ми измериjа
@Starlič yeeeeeaaah! Знаееевме ! Нели рековме мила? Ајде, со лесно нека ти е и Бог да ти помогне брзо да се породиш! Тоа е тоа, ќе те чекаме со вести !
Не ми се верува дека ќе биде вечерва, се испружив на кревет и кичма ме боли. Кога седам ме боли га*от и така наречената опашка Дојдете да наздравиме
Времињата не ти се добри (тие во хемостатскиот статус), мораш да се консултираш со гинеколог и обавезно трансфузиолог.
Steganje vo dolniot del od stomakot lazni kontrakcii se? Aman uste vecerva neka ostane barem vo stomakot nesakam da se slikam so gradonacalnikot
Za sto se tie vreminja ? Se kons. So mojoy ginekolog i transf. Rekoa rez se odlicni da prodolzam so terapijata do sega
Прави чучњеви, клекни стани, пушти некој чочек, ајде со Бога напред, со лесно. убаво да си поминете на сите ви посакувам. Да си дочекате новата година со многу љубов среќа бериќет и една черга деца, шо викат старите. јас сум у ресторант дотерана ќе играм оро колку можам
@LUCI 99 и @Starlič изгледа ќе се тркаат за телевизор (или што и да даваат) Со лесно нека ви е и на двете Едит: нека ви е среќна новата година се што ќе посакате да ви се оствари
@Starlič те читав во повеќе теми, се надевам наскоро ќе се олесниш Без разлика дали ќе се случи вечерва или не, нека ти биде со лесно и ти пуштам прегратки. На сите сакам да ви честитам празници однапред бидејќи останав без телефон за Нова Година, па нема да можам на полноќ да ви честитам.. Ве гушкам и ви посакувам убаво да си ја поминете вечерта и општо цела 2020 година нека ни донесе среќа и убави моменти. Сите што чекаме бебиња во 2020 веќе сме најсреќни, но да имаме и други прилики за радост и славење. Сите нешто добиваат јас останувам без телефон, сега најде да се расипува... Но ајде не се разочарувам можеби ова значи дека ќе си имам поубав во 2020 Уште еднаш да ви честитам, нека е среќна новата година и нека на сите ни донесе радост ! Се читамее утре