Луѓе вие со мене се зезате. Ја дрмнав неколку чаши вино црвено, и ми се приспа хахаха И лежам сега, како да на моменти боли половината па престанува па пак заболува, ама болката се трпи. Ќе чекам уште малку, па може ќе отидам, ако не сабајле. Ќе дрмнам уште некоја чаша, вас ве викнав да наздравиме, ни една не дојде, ајде немам време за чекање
Хахах сите отидоа на цигар јас одма да ве видам и пијам кафе, извртев неколку ора и на крајот ситната или српското кој како го вика едвај сум сега, се ме боли
Мали и големи мешковци ви посакувам се најубаво во новата година. Сите да си дочекаме убави моменти со нашите најмили. А сите што сме во исчекување на нашите најмили да си имаме лесен пораѓај
Nema potreba id izvinuvanje sama si pobarav mislenje pijam aspirin i metil folat so pre mama i magnezuium
Ги имав тие прегледи со првата ќерка, без разлика што не беше надносена. Непријатно, да, по малце и болно, но не осетив толкава болка за до толку да ја спомињам уште 10 години
Епа немаме сите иста конструкција, некој повеќе ке го боли, некој помалку. Ти уште 10год ке збориш дека не болело, јас уште 10 ке зборам дека болело. Тоа е твое искуство, моето си е такво. Исто како и ти што споделуваш искуство, така и јас. Патем Среќна нова мешиња! Да си дочекате живи, здрави бебиња во 2020!
Среќна нова година мешковци, оваа година сите кои сакаат Бог да им даде бебиња ! Здрави и живи да сте вие и бебушките во вас!
Срњќна нова година женски, да сте живи и здрави со мешковците ваши со дечињата и фамилијата и со најубаво да си се олесните. Мене вела карлица и стамна коска ме болат. Многу играм и се укочив на тој столот. @Starlič javi se, kako si?? @LUCI 99 kje se slikas li so gradonacalnikot ??
Добра сум. Си легнавме. Дедо Мраз ме скокна за пакетче на почеток во новата. Немав болки до пред малку, сега пак нешто ме заболува доле ниското. И така. Среќна нека ви е и вам новата година. И секоја желба реалност да ви биде. Многу здравје,љубов среќа и полни мешиња со бебиња @LUCI 99 Ако може слика да ни пуштиш со градоначалникот, сакаме да ве видиме, јас редот си го изгубив
Од самиот старт се прават тие рутински прегледи.. притисок, крвна слика, тежина и на секое ехо сликичка... барем кај мене беше така а и кај неколку пријателки и колешки што го имаме истиот матичен ...
Епа не знам дали има некој моментално, но јас да си се пожалам.. Крајно ми е досадно, седиме собрани кај пријатели на вереникот, мене ми се спие ми се плаче, а морам тука да ги слушам глупите муабети и да глумам дека ми е смешно. Сто пати ме прашаа дали ми се спие, жените разбраа, велат бремена си оди легни во другата соба ,ама јас сакам само да си одам.. Гледам вереникот ужива, си пие си седи... Јас дремам сега на неговиот телефон...