Ох бре те разбирам, си се вративте ли сега дома или уште дремите таму. И на мм тешко му е станување од маса и морам по стопати да блеам дур не разбере дека стварно не можам повеќе да седам. Не само за сега воопшто зборувам. Без осет се. ние се прибравме, луѓенца едвај одам, газот мине здрвен, срамна коска и карлица ме болат од седење на стол. Катастрофа. Сега лежам ама едвај.
Luge normalno li e povrakanja vo 9 ti mesec se razbudiv mi bese mnogu tesko se napiv voda uste potesko mi stana edvaj do wc otidov se ispovrakav.Nemam drugi bolki samo ova pa neznam dali da palam alarmot
Како си? Додржа ли ? Така ако ти е мачно крени си ги нозете на стол нареден пат. Иначе знам како ти е ,и морам да кажа дека ова година ми беше една од најубавите до сеа Си каснав од тоа шо си зготвив, и си легнав на креветот. Знам дека е знак оти годите минат..ама филмче и оптегната, ауу раат било бе Дома си е дома Мислам да, има жени што се со тие симптоми..за пред пораѓај. Ама така сум чула..во медицината 2+2 не се 4 ! Не го зимај здраво за готово ова што го пишав. Други симптоми немаш ? Бебе мрда? Ако не ти е арно..трк на дежурен
Затоа пиеш сигурно аспирин. Кај мене беа полоши резултатите ама ќе почекам еден месец за евентуална терапија за да проверам и во друга лабораторија. Најсреќна нека ви е новата мешиња, на сите да донесе само убавини
Nema kaj nas dur se svrtis te slikale nema nejkam I jas go izgubiv redot se spasiv od slikanje da se nasmeeme malce na cela tezina sega se cekam sekoj den od ovaj mesec da izlezi bebeto, malce vozbudena sum deka prv pat mi e no se ke se zaboravi I bolki I sve koga ke se rodi maleckoto
Мешиња среќна нова година и нека оваа година биде најсреќна за сите , јас оваа радост ја чекам 5 години да не дочува Бог и Богородица до крај , ај да си прашам вака 24+0 сум но на моменти заборавам дека сум трудна хахаха мешето не ми е мн големо , немам киселини хахах се убив од колачи правење за именденот од мм , бебе не е мн бесно , хахха мирен е убавец на мајкс , нормално ли е што немам мака никаква хахаха ? Пу пу да не се подречам
Ххааха мора да се насмееме малку, да си олесниме. Кога ти е терминот тебе? Јас само се молам Бадник и Божиќ дома да си ги седиме,да не мораме во болница да бидеме тогаш. Како си ти денес?
Како јас да го пишав текстот. И маж ми така кога ќе се заседне на гости, нема абер да стане. Цело време му викам ајде ме боли мешето не можам да седам, еве сега, и нема абер. Попиздувам кога не ме слуша. Ич не разбира дека во овие моменти ми е тешко. А каде и да сум на гости срам ми е да се испружам на кревет.
Na 24 januari mi e terminot, denes kako sekoj den kiselini imam I otkako ke jadam I zestini me fajkat
Тоа мене многу ме нервира, жената има право на избор, ако нејќе тоа си е нејзино. Ајде не се сеќирај, се ќе помине во најдобар ред Пу пу пу да не се подречеш, и сите да се така Сосем нормално е Аии на мојот роденден ти е терминот
Мила не ми се лути на прашањево,но зошто не те породат,бајаги си со надминат термин.Не сакам да те паничам,само ми е чудно.
Едно блиц прашање...доколку некој знае... Можат ли да почнат вистински контракции, а чепот да не е паднат? Имам менструални болки, не нешто многу страшни, засега барем, но чепот не ми е паднат. Ви посакувам на сите среќна Нова година.
Мешиња Среќна нова година сите живи и здрави да сте само весели моменти да ни донесе 2020 година Декември се испразни уште @Starlič остана и она за брзо ќе заврши работа и ние од јануари почнувамеее на сите ви посакувам само радости со новите бебиња
Добар ден мешиња и убав прв јануарски ден во новава 2020, само со убавини да ни тргни Да ве прашам, дали имате проблем со нафрлање на лицето? Јас некако цело време сум со црвени точки, некогаш се побројни, некогаш не ама цело време ги имам. Последниве години имам постојано по некое, а сега многу ми зачестија....
Зборев со докторката, и објаснив кога и како сме имале односи и кога сум правела тест. Покасно ми е зачнато бебето, и всушност сум неколку дена со одминат термин. Бебуш од сам почеток касни една недела, и затоа сега не излегува, не му е време. Немај гајле, веќе не слушам никој, и не може да ме исплаши или испаничи. Утре сум на контрола во Чаир, па здравје ќе видиме што ќе ми кажат. @Ms allways right Даа уште јас останав од Декември. Ама ви отстапувам ред на сите Не се секирајте нема да се лутам
Среќна Нова на сите!!! Да го имаме најважното и најскапоценото - здравје, љубов, топлина и сила за нови успеси, особено во мајчинството! Многу нови стапалца да зачекорат во 2020та!
https://mms.mk/111226/близначињата-во-скопје-симбол-на-двој/ Еве мешиња ќе ни биде бериќетна годинава, првите бебиња се близначиња, братче и сестриче. Баш се израдував, нека се живи и здрави.