Нека ти е со лесно само. Во момент на афект се кажува се. Извини ако те испаничив. Многу лесно да поминеш бар на крај од срце ти посакувам.
@Starlič , издржи женски, храбро, со тебе сме сите! Само јуначки, без страв, природен процес си е, си треба време. Ќе помине и после ќе ти е многу полесно, ајде со Господ напред!
Не ме испаничи, јас сум таа што ви ствара паники и стресови, уживај. Убаво рече членката погоре, се е во Божји раце.
Devojki,dali nekoja imala problem so kalium,proteni problem vo bremenost?Epten sum za nikade samo lezam..Aj spodelete iskustvo ve molam
Какво мачење жити се Ај не зборете глупости ако немате појма. Ја мачеле Секаде во светот пробуваат природно и не породуваат предвреме без индикација. Родилката колку што знам е под надзор, згрижена. И гарант околу неа има далеку постручни лица отколку на форумов Или не
Некој да препорача гинеколог од Систина за пораѓај, да сподели искуство? Влегов во 31 недела и малку паничам дека се уште не сум одбрала доктор
Jaс сметам дека не е решението одма царски.Сепак тие се доктори,наjдобро знаат што прават.Ние безпотребно само нафрлуваме. @Starlič Со лесно мила,знам дека одваj чекаш да си ja гушнеш беба.Уште малку Пиши кога ке има новост,те мислиме сите феминки.
Нема лош гинеколог во Систина. Мене ме породи Кацарска и јас пак кај нејзе ќе идам. Многу лесно поминав за царски , ама и Петровска ја фалат исто така. Ќе споделат и други членки нивни искуства.
Ај малце да ве изкарам сите Не паничете под надзор сте од лекари ианко не се сјајни со понашањето се доста стручни и знаат шо прават и јас се породи природо 16дена над последен термин ибев 42 +2 коа се породив природно со провокација за 4 саати се на се И јас имав касна овулација и бебето си беше две недели назад затоа и ме оставија 2недели над термин знам нестрпливи сте ама се е во ред и под контрола наскоро ке гушкаш бебе
Мила најпаметна одлука што си ја донела во животот.Ќе си го памтиш пороѓајот како најубаво нешто на свет,а не да се чудиш и крстиш што ќе те чуваат до 50-та недела и на сето тоа се мислеле што да и прават на членката и потоа ќе ти го донесат бебуш и притоа не ти објаснуваат ништо.Со лесно
ај коа веке сум тука да си прашам бета 5 е позитивна или негативна киретажа пред 40дена некаде и нема циклус
И притоа ја држат гладна за секој случај членката не е јадена два дена.Него се прашувам дали исто ќе беше и ако Старлич беше внука на шпишичка и на компанија.Дно дна
Е да бе,време во 42+4 дена.Трба некој да работи?ама кој?Шпишичка си избега,да видиме дали докторов машки ќе ја заврши работата.
Во Ремедика, ме оставија 36ч со напукнат водењак во 41ва недела. Повеќе што да кажам... Царски завршив дека од стрес малата се искака и цела вода ми стана кафена, тонови и паѓаа и со трчање на царски отидовме, 4 катетри мекониум извадија од неа. Инаку може и јас сум крива малку што не му јавив на мојот доктор што ме следеше дека сум со пукнат водењак, а го послушав тој доктор на смена и си отидов дома. Тој ме прегледа и ме врати дома, да сум си дошла нареден ден дека тогаш бил мојот на смена... И јас така направив.. Ама веруваш на доктори, ги слушаш нив и ете. Може кај и да бев истото ке се случеше. Битно малата е супер, женска од 2г си е сега А за Чаир не би да зборувам, ама секој со своја среќа искрено...
Мила не мо Па затоа мила се секирам,све што е претерано не чини,многу те држеле и тоа се сведува за ризик на бебе.Но ајде си поминала ок,и ајде и Старлич на бидне жената стварно веќе немам зборови.
Не знам веќе колку пати имам кажано, досадна сум веќе Ама Петровска ја препорачувам со цело срце. Ме породи со првото, поминав лесно како песна, а здравје и со второво ме води и ќе ме пораѓа. Топла препорака од мене за докторката