@Yowannty Подобра сум, се движам, рече докторот да не претерувам. Доволно ми е низ дома што се врткам сега за сега. Сеуште ми тече кафено. Уште тоа да се среди и немам гајле. Немам доверба во маж ми да ме средува. Мислам ќе ме искасапи долу,неспретен е. Вака сама, посигурно е @Starlič Честиткии,жива и здрава нека е
Исцедоци во бременост се нормални. И јас имав кафен исцедок првите месеци, и скоро секоја втора трудница го има. Знам дека не е тешење и страшно нервира кога ќе се погледнеш долу и уште е таму, ама ќе помине. Сигурно си покриена со терапија, слушај препораки и совети од докторот и се ќе биде во ред.
Честитки ,нека е здрава,жива само среќа да ја прати во животот.На мн убав ден се роди ама ете знаела малата да си чека Божик требало Гушкајте се сега имаш полни раце среќа.Јас мн ретко пишувам ама сите ве следам ,посебно тебе деновиве немаше ден да не отворам форум и да видам како си .Како јас да се породив ; ајде сега побрзо опоравување тебе и ќе се гушкате дома за брзо
@Starlič браво за двете На убав ден решила бебка да излезе,жива и здрава да е Ми текна дека бараше име за св.Никола,ама Божиќ ве фати Интима исклучиво со восок,брич не би ставила,ме асоцира на касапење и поткожни
Здраво на сите и среќен нека им е празникот на оние што слават. Деновиве ме утепаа киселини.. никогаш во живот немам осеќано вака.. читав повеќето имате вакви маки, па и јас некако ги издржувам.. ИНАКУ едно прашање. Ми се пиеше енергетски пијалок, брат ми купил HELL, не знам дали да го пијам.. На интернет читав не правеле проблем.. Вие пиете ли?
Јас нема шанси да му дадам него Аиии Да е жива и здрава голема да расте,и да ве прави најсреќни Тебе по брзо опоравување @ddevojce Ти си жива смеа Озбилно ме изнасмеа
Женички мене мака ми е што не ве дружев мн, но секогаш бевте тука да ми одговорите. Ви благодарам многу. И моето жапче дојде денес на свет. Еве го си спие до мене. @Starlič честитки! Да е здраво и живо
@Starlič , честито, нека е жива и здрава, ти лесно и брзо да се опоравиш @Lorins , жива и здрава нека е, и тебе брзо опоравување
Јееее @Starlič се породи... навистина се породи. Убав ден, убава вест. Да е жива, здрава и од бога благословена