Здраво девојки сакам да праШам 36нед сум и ме боли срамната коска долу кога одам како пајка се движам дали е загрижувачки или да игнорирам? Иначе втора бременост ми е после 4 ипол години првата со царски сега и оваа така ја планираме па здравје боже да биде се во ред.
@Starlič ја читав прееска дека и она имала стрептокока, и примала терапија и плус и дале на пород. Инаку мила пиши тука нешто, не не заборавај ако си породена.
Да јас ја имав, сега и на бебе е префрлена, инаку уште сме во Чаир, баш пради неа. Бебе прима терапија.. Мака ми е, 12 дена сум тука.. Не можам сама со себе да се изборам.. Таман едно ќе се среди, ете друг проблем.. Бебе нејќе цице да фати, мака мачиме, сестрите тука почнаа малку дохрана да и даваат, демек веќе треба да цица, јас млеко имам, она нејќе да фати, пробав и со силиконски да ставам ама џабее.. Ме совлада депресијата, едвај чекам да си одиме, ваљда дома ќе биде поинаку..
Ох, нека е со лесно. Немој да паѓаш психички, бебушка ќе те осети одма,ќе научи да цица, само трпение треба и почесто да пробуваш. Немој да се откажеш од тоа чим млеко имаш. Се ќе биде во ред ќе видиш.
ке го ставите под контрола секако може моментално од стрес возбуда бил толку сега само пиј терапија и мери редовно изфрли сол од исхрана и не јади кисело отои имаш ли? многу битно е да се виде и мочката како се протеините тоа обавезно да си побараш да го изпиташ ако не те насоче самиот доктор само без стрес нервоза и ке изгураш
Јас ги пијам Пре Мама цела бременост од почеток сега сум 36 Нед, и во првата бременост ги пиев па сум задоволна без никаков додаток.