Jas lugenca na bolnica sum 5 prsti otvorena ni bolki imam nisto mi stavija provokacija eve pak ne reagira neznam zosto? Sega se ceka bolki da me fatat ama slabo
Да мила имав во цервикс и тоа два еден позади друг и беа како портокали и не ми беа наивни.Во бременост не ми растеа нити пречеа,и со царскиот ми ги извадија.
I jas samo na desnata osekjav.. mi kazaa deka bebe celo vreme e na desna strana i me pritiska ..sepak mi izmerija cerviks ni bese se vo red. 2 pati na den magnezium.. eve sega sum polna 35 nedela i bolkata vo sramnata koska nisto ne ja leci...ne se grizi normalno e
Ти благодарам на одговорот. Сигурно е од тоа, дека притиска на таа страна и ме заболува од таа страна се и срамна коска и препон и меше како кога имаш добиено вчера така ме наболуваше ама среќа помина, сум заспала синоќа и сабајле ништо немаше од болка Ништо и мене вчера на преглед се беше супер и постелка и бебе и цервикс 4 ми го измери, така да уште е рано да мислам да не дојде до предвремено искачање на бебе. Инаку јас почнав со масажа на грб од денес кај физиотерапефт, ќе одам 2 пати во неделата, имам проблем со вратот со години и со половината и прашав дали можам да правам масажа ми одобри докторот и физиотерапефтот исто така, многу нежни движења ми прави, повеќе ме гали можам да кажам девојчето денес што ме масираше и викам посилно немој да се плашиш, ми вика нее не смеам силно не треба, вака е добро Инаку на стол седам и напред главата со рацете, дека не можеме трудниците да лежеме на стомак нели и така ме масираат
Со лесно ке биде се Ова само со 5те прста и ништо не осекањеоме плаши се си викам може и кас сум а си дремам дома :/ Едвај чекам да одам на Цтг петок и ке инсистирам и на преглед рачен , иначе од денес 39 + 1 а од вчерашните сомнежи за порагај ни трага
Девојки да прашам во 5ти месец од бременоста откриена бактерија ја има личноста подолг период никако да се излечи кажете ми дали има некоја со слично искуство и дали смета во бременоста дали е опасна и како да се излечи? Вагинални примаше и антибиотици не помага
Sega nareden mesec pocetoi sum na pregled je i recam obavezno cim e takva rabotata. A od sto se krati znaete ?i kolku treba da bide dolg za da bide okej ? Se isplasiv sega bidejki neznam nisto a sum veke 22 ned Lele kolku se nerviram vaka sto mora nie da bideme inicijatori xa nesto sto sami treba da se svesni deka treba da napravat
Nene koga prasav za banjaje so topla voda ne mislev na polnenje kada so saati uzivanje , nitu dzakuzi i spa , tuku na najobicno banjanje ama so vrela voda