Хахахаххахахаа Едно време сакав 4 да имам Според тоа ваљда и не е Хахахахахаа Мора ли да биде фустан зимски? Има убави фустанчиња кои можеш после и на пролет и на есен да ги носиш, со хулахопчиња
Читав на страната на Систина мислам дека беше дека во одреден период од бременоста бебето почнува на притиска на белите дробови и доаѓа до губење на здивот. Можеш да пробаш да спиеш на повисока перница.
Обично така го даваат терминот на полна 40та недела, тоа кај тебе е 22.04 и секогаш рачунаат 2 недели плус/минус, затоа ги имаш овие два 08.04 и 04.05. Така јас знам, дека во тој распон од 4 недели ќе се роди беба (отстапки се секогаш возможни) Дури 90 посто од бебињата се раѓаат во тие 2 недели пред односно по пресметаниот термин (22.04.кај тебе)
https://www.google.com/search?q=autumn casual dresses 2020&tbm=isch&ved=2ahUKEwiy7s7Xu4XnAhUS0eAKHWIFCagQ2-cCegQIABAC&oq=autumn casual dresses 2020&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...20741.23120..24469...0.0..0.270.1907.0j11j1......0....1.........0i7i30j0i19j0i7i30i19.7UbJV2inyR4&ei=tfIeXvK_JZKigwfiiqTACg&bih=648&biw=360&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=imvn#imgrc=GulJFrScI8PFoM Не знам колку ќе го отвори линкот, ама кошулка со широка сукна иде во предвид секако
Sega mi se javija za rezultati od PAP test i imam bakterija gardinela nemam nikakvi simptomi ni nisto a imam bakterija moze li da mi kazete dali e stetna mnogu vo bremenost ke me izede misla dodela otidam kaj maticen
При крај на бременоста се се почести и траат подолго . Кај мене се јавуваа многу често при стоење долго време и подолго одење.
Тоа е Дуниче, стврдување со тапа болка. Не боли уствари, “болката” е повеќе како трнење на стомакот. Кога ќе ми се здрви, се гледа положбата на бебето, со газе натртено, со се’ Многу ми е смешно, ама како ми зачестуваат, и не баш Инаку овојпат некаде од 20-та недела ми почнаа лажниве, ептен рано. Со ќерка ми почнав тек после 30 и некоја недела да ги имам, не ни знаев што се тогаш. Сега се’ бидна порано - и стомакот ми рипна рано, и контракцииве и се’. Само да не се породам порано, тоа е најбитно Инаку ќерка ми за 2 недели полни 2 години, ќе одиме само на ручек фамилијарно во ресторан, не правиме славје за гости. Ама и јас не знам што да облечам @Kallias2 , имам еден црн миди фустан од Зара (не е труднички), ама убаво стои, под градите е широк, глок, па ваљда тој ќе го носам.
Да, стврднување на стомакот. На почеток траат пократко, па при крај на бременост се почести и подолготрајни.
Аии душа да е жива и здрава . Во косата ко другар и по термин, син ми да го гледам. Мали, ама тоа битно полно .
Сега доаѓам од преглед нервозна максимално. Однесов резултати од крвна слика и мокрача, излегоа покачени леукоцити и ми вели за белото прање морало повторно Полигинакс. Некаде околу 15 недела имав Gardnerella vaginalis некоја бактерија и за таа тогаш пак ставав полигинакс и пиев еритромицин. Ми мереше и цервикс рече добро било тоа.. Денес сум 20 недела и ми кажа за 2 недели скрининг и брисеви дека ќе ми земе да видиме како е состојбата. Ни забрани односи да имаме, ние имавме многу ретко и исклучиво со кондом. Го прегледа и вереникот и го искара бидејќи имал црвенило .. Инаку бебето е добро, 360 грама, се беше во ред со него. И така..