Ако мислиш на срамната коскаа да ти кажам дека ќе помине ќе се јави болка и се така во круг. Мене стално ме боли. Поготово ако сум седела или лежела не можам да се мрднам. Честитки да е жив и здрав Марко и голем да порасне, да ве радува. ај лек за болно грло кажете, ме боли само левиот крајник, едвај голтам. Освен гаргара со жалфија и камилица шо друго можам да земам?? Таблети за смукање никогаш ми немат помогнато, па не верувам дека и сега ќе ми помогнат. Само чаеви со лимони пијам. Глава ме боли, кивам кашлам, затната сум. Ме фати ептен а мислев ќе се задржам
Отиде бебето сабајлево имав мало крвавење, во чаир рекоа нема веќе срцева реакција. Ќе чекаме до понеделник.
Можеш и прегорен шеќер во кој ќе додадеш на крај путер или маргарин. На врат држи крпа со ракија и бибер. Мене ми помогна. И плус Пантенол пастили и прополис спреј без алкохол.
Јас искрено си се прскам со спреј од диво оригано, ама на него пишува дека не е испробано на трудници. Надворешно се мачкам со мукоплант мента ммаст(мислам и на тоа пишува нешто дека не е пробана нс трудници) . Можиш да пробаш со зрнца црн бибер како што кажуваа членки (јас немам досега пробано). Другото со лимони, мед, супи...стандард )
@LadyC не знам за Мк,кај мене е така.Име на детето мора да се пише,тие го пријавуваат уште во болница за извод.Дури бараат и машко и женско име,во случај да е водено со погрешен пол @jagodka.18 честитки,жив и здрав е Марко
@jagodka.18 , честитки, да е живо и здраво Многу убаво име добил @СноуБол90 како бе така Која недела беше, знаат нешто зошто така се случило? Биди силна
Многу ми е жал! Не сме виновни за некои нешта, тоа е ... Само сила, верба, и наредно здравје Боже да биде во ред.
Здраво и живо да биди. Супер си е. Мојата се роди 2500 со 2400 дојдовме дома 45 см Еве ја пуфка сега. Помалите побрзо напредуваат немај гајле