koj ti preporaca toj antibiotik ,ubavo se rasprasajte bidejci nekoi pravat zastoj vo razvoj na plodot
Тројца доктори ми рекоа дека е најбезбеден. Не сум човек што на своја рака зема лекови, претходно се консултирам со повеќе од еден доктор.
@Thallia јас нежно почнав да го чувствувам кога ќе легнев на грб. Како со врв од пердув да поминува некој таму внатре, не знам дали ти објаснив добро а ете вчера ме клоцна што ме клоцна и од тогаш ја нема нигде. Обично ја осеќам кога сум гладна тогаш мрда многу, штом се најадам никаде ја нема. Не се потресувај еве золва ми исто колку мене беше слабичка ,почна 22 недела да го чувствува и тоа директно со клоцање Кај секој е различно. Кај и да е за 2,3 недели сигурно ќе го осетиш
Може лошо се изразив, не мислев лошо. Да не ме сфати @Dikinzi погрешно. Сакав да кажам секад се средени.
Здравоо, како сте? Ете и јас ја добив првата прогноза "аа ниско го носиш, штом влезиш во 9ти ќе се породиш", ајде нека е, нек се деца радују... Инаку моиве градиња хаха, непара пораснаа, онака малку пркнаа ама не колку шо мислев или колку шо нѝ е наметнато дека треба. Има/нема врска тоа со доење, количина, вештина? Мали ми се природно, сега малку подзбувнаа, и се потемни во ареолите.
Ич нема везе големината. Имам две сестри познанички, едната бујна а немаше млеко, другата сува , само пупки на неа, млеко на претек преполна. И јас имав млеко многу, само од причина што ме викна газдата на работа во трети месец коа беше бебето, го изгубив. :/
И кај мене е долу, влегов во 9ти на 19ти, исто и градите се темни во ареолите, но не се мн големи хаха
Не бе мила, какво лутење Ама не сум седната ич од прееска, цел ден чистам, па ручек бла бла знаеш Иначе јас не сум од тие Има такви да, ама ја сум тренерка , ,рок, кежуал "рул" Шминка пудро маскара, така лангзам лабаво Синан Сакич кај мене јок ако ме сфакаш И мене ми се чудни тие жени и не можам да ги разберам..ваљда и они мене И воопшто не се лутам И ти ли си стомничарка ?
Нема врска, во бременост може само малце да се надујат, после од коаќе се породиш иде надувувањето Ама додека се среди лактација, после месец дена пак се меки, само што си имаш млеко. Кумашинката моја само со пупки По 1 кило и качуваше месечно малиот Млеко на претек, а кумата со големи и престана во 3 ти да и цица малата, така шо не мора да значи
https://acibademsistinababy.mk/index.php/bebe/doenje/41-kako-se-sozdava-mlekoto Се едуцирам хихи, и овде прочитав дека нема влијание големината на цицињата со успешно доење
Хахахаа нон стоп си го слушам тој муабет ниско го носиш , па сеа као шо ми кажаа за цервиксов ептен се испотресов , ама па деновиве ги избркав лошите мисли и супер ке си биде се , а за градииии уфф и преед бременост имав големи па и сега Растат ли растат хехехе
Здраво женски,вчера попладне бев во ВЦ и на хартијата видов крв и во шоља амс мн малце ептен ,и нели ко што е нормално отидов одма на доктор и докторот ме прегледа се океј со бебе со матка со се,рече дека е застарена крв и не би требало да се повтори пак,денеска цел ден нема ништо.Инаку 19 недела сум. Ваше мислење? Фала ви