Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    So sreka dusoo..mi mirisa na.langidii :)) (mekicii)

На Jagoda123 и zalosna им се допаѓа ова.
  2. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    здраво и тебе јас сум мн нервозна незнам зашто цела бременост ми пројде со нервози др проблем немав ни повракав ни мачнини а бе ништо ама затоа мн сум нервозна :@ . Јас пушев 1 кутија на ден 6 години и кога дознав дека сум бремена си реков дека че ги оставам но никако не можев првите три месеци си пушев како што пушев по 1 кутија дневно но еден ден некако ми се згрози цигарата и ја оставив и еве сега полни 5 месеци не пушам. Знам како е без цигара и знам дека не можеш да ги остаеш ама барем малку намалиги а за откажување може само од себе да ти дојде да ги оставиш како мене позз :hai:

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Лелере мила ке си гушкаш бебуш.
    Најголема среќа и ке видиш се ке помине најдобро :)

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    Jagoda123 ајде со лесно нека е, и брзо да заврши и за најкратко можно време да си се гушкаш со бебуш :)

јас уште си тапкам во место имам повремени болки во долниот дел на стомакот но ништо од оние редовни на одредени временски ритуали така да останува да си чекаме и чекаме 8) ..............
    трпение спасение АЛИ кој го поминал ова исчекување знае како е :tmi:

5. baby2014

baby2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    125
    Ај да направам рифреш на прашањава :) Отварам, гледам плус цела страна на Труднички муабети, барам барам одговор - нема :o

6. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Еве јас ќе пробам да ти помогнам...
    Микробиолошки правев кај матичната и си ги носев во гак,резултати за 2-3 дена
    Јас ги однесов во вторник во петок ги земав,не се закажува само ги носиш и ги зимаш има термин од колку до колку,кај матичната ќе прашаш ке ти каже
    За скрининг и приска имав докторка во гак врска, па таа ме носеше по врати јас само си влагав
    Матичната твоја ќе ти каже дали се закажува или не,таа е таа која треба да ти закаже ...

7. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    748
    Допаѓања:
    766
    каде да ги правишисто ти е само цената различна ако ги правиш на приватана клиника ке си платиш околу 4000 денари а тие пак ги носат на микробиологија рабтата е само ти што не одиш да ги носиш а богами за 4000 денари би ги однела а кај матичнот ке платиш по 100 за брис и ке си ги однесиш самата на микробиологија и таму се плајка минимално со плав картон
    па сега напрајси есап самата и одлучи си

8. malci2014

malci2014 Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Едно прашање што нема врска со темата.Како да си го прикачам tickerot oд Lilypie? :)

9. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Abe isto i jas se macam celo vreme zaboraviv kako bese,za bremenosta imav sega ne mi teknuva...plus od tablet i od tel komplicirano e

10. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Кога ке си ги пишете сите податоци на Lilypie ке ви даде линк, ископирајте го и пастираје го кај потписот(во контролниот панел) и кликнете го квадратчето прикачи :)

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Jas ne gledam prikaci :tmi: :emo:

12. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.946
    Допаѓања:
    3.929
    e како не на микро ги носеле зашто бе ширите такви дезинформации зар малце приватни лаборатории има како авицена или адриалаб патем проверуваат десет пати подобро не ко на микро во тие гужви ги оставаат со саати на приемно да седат не еднаш ради тоа сум добила грешни резултати :worried: 2500 ецената во авицена. од приватните клиники систина си има своја лабораторија буквално за се па не за брисеви..ја се тука проверувам малце е поскапо со тоа што мора доктор таму да ти земе неможеш да носиш ти како во авицена или адриалаб. мој совет проверувајте си на приватно за најсветото се работи :)

13. baby2014

baby2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    125
    ddevojce i malci2014 кога ќе ви се отвори на крајот тоа "Ticker code snippets" кај Forum Signatures ќе одберете PseudoHTML, UBBCode and BB Code. Таквиот код што ќе се појави подолу ќе го ископирате и ќе го пренесете во контролниот панел ----> Профил ----> Потпис. Кодот треба да биде нешто вака: [url =http://lilypie.com] [im g] http ://........%20.......%20.[/i mg] [/url]
    Се надевам ви помогнав.

14. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    748
    Допаѓања:
    766
    не биди толку сигурна дека таму се сигурни резултатите бидејки јас сум сведок во приватна клиника напрајв брисеви се спружив ни повејке ни помалце 4000 денари и на крај со погрешни резултати кој на ктрајо ке ме натераја на абортус за моето најмило кое го чекав 10 години ама фала богу се заврши све добро благодарение на докторот мој

15. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    феминки ајде помиш кажетеми што да правам синојка ме болеше многу стомакот не можам да ја објаснам болката никогаш не ме болело така стомак и сабајле кога станав имав мн бело прање на гачите сега незнам дали да одам кај докторката или да почекам уште 3 недели сум на контрола. Дали и вас ви се има случено вака во текот на бременоста иначе јас сим 31 недела

16. malci2014

malci2014 Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3

Falaa

17. malci2014

malci2014 Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Mnogu rano mi tekna za ticker :)

На Agrona и ddevojce им се допаѓа ова.
  18. baby2014

baby2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    125
    Ako, ke mozes da si stavis od detskite posle toa, posto kratko ke ti treba toj za bremenost :)

19. malci2014

malci2014 Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
  20. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Мешиња.... јагодче123 денес ни се породи и има синче....
    Подетално нека не извести самата, да не ви откривам јас ;)

На Jagoda123, Lepaaa, slimy и 5 други им се допаѓа ова.