Devojki minatiot mesec d dimeri 1300 vcera se bocnav pak sega se 1129? Zosto se namaluvaat i dali e ok toa ?
bese Li kaj maticniot? Mene mi prepisa hemoglobin kaosuli plus vitamini c. Jadi aronija, med so kopriva na sabajle, kivi, spanak, kakao(jas pijam po 3 na den)
Женски кога се прави втор скриниг? Бидејќи не одам веќе во систина, не знам каде да го правам вториот скриниг. Матичниот ќе ми даде упат за на државно во Ск. Не знам таму како гледаат, дали сте задоволни тие што сте биле? Или да гледам Санте или Ремедика да одам ако државно не гледаат добро Се извинувам што пишав овде, од кога го пишав постот ми текна дека има тема за Скриниг, ама од моб пишувам, да не пишувам пак таму од почеток. Се надевам ќе ми помогнете
Ако сакаш на приватно, во Ремедика закажи си, на половина час ги закажуваат прегледите (за разлика од Систина на 15 мин.), Котларова и Петрова прават скрининзи. И со време јави се, брзо ги зафаќаат термините. Од Котларова сум презадоволна, за второ мислење отидов кај неа, но и од Петрова се тие што биле. За државно ќе пише некој друг, но мислам дека од Ливринова се задоволни од ГАК. Сепак ти читни на темата, доста имаат пишувано таму, ќе добиеш повеќе информации само од читање.
Бевме на скрининг. Бебушка е одлична, јас поправена 4 кг. Го знам и полот ми го кажа Димчев, ама додека не потврди и матичен не го кажувам официјално. Здравје во феб тоа. Преубаво поминав, освен што ќе се запрасам, се др е супер.
јас пиев сидерал форте 2х1 после јадење и ми се покачи од 6 на 14 ама конзумирав и храна која содржи железо
Јас го завршив и третиот скрининг. Бебе одговара на неделите, има плодова вода, проток на папочна врвца уреден,свртено со главчето надолу, немирко е прав едвај го фати за слика ама битно си добив
Немам искуство со д диѓери и не знам зошто се боцкате со клексани, ама како што читам овде, од инекциите треба да се намалат ај ќе кажат поискусните
Курле ќе биде ма шо и да е најважно живо здраво право. јас вечерва идам на вечера со пријателки, и потоа некое коктелче да голтнам малку освеж, да искористам максимално време. Они сакат и диско да одат ама ја за таму не сум. Па ќе видиме у некој паб, они текила а ја безалкохолен коктел Мене музика ме подига па ќе треба нонстоп да ѕенѕам , а на срамната коска тоа ич нема да и се допадне
Јас денес бев кај Петрова во Ремедика, презадоволна сум. Детална и посветува внимание скоро пола саат, трпеллива и одговара на сите поставени прашања. Ми рече се гледаме во 20та недела, значи околу 20та се прави втор @LadyC и мене ми кажа Петрова пол за двете, ама и јас ќе си молчам додека не бидат готови резултатите од преднаталниот кога ќе знам за сигурно
@LadyC и мене ми мириса на уште момченце ако не сум грешка да беше дунде (знам дека ти е желба) одма ќе кажеше
Мила, ќе кажеме прво тука, верувам Димчев не згреши, ама за секој случај и Ложанковски сакам да потврди.
Јас пак мислам дунде е. Кога се прави трет скрининг и што опфаќа? Она стандард плодова вода постелка развој на бебе...
Се шегував, секако дека кога ќе сакате, тогаш ќе споделите Ме копкаше, не за друго. Знам дека сакаш моме, па баш ме интересира дали ќе ти се исполни желбата. Макар и батко да добие поголемиот батко, пак ќе е сè супер. И @monka_bonbonka ме интересира што ќе сподели Ај ќе се стрпиме уште малку