Се` ќе биде во ред, ајде опуштено само. Благото лебот пецива тестенини газирани сокови да се одбегнуваат. За постелката знам пишеа некои, со одмор им се поместувала нагоре, а можно е и да се помести од пред назад штом ти рекле така. Ај прашај си во Плодност ко ќе ојш. Охридски муабет, то е шо ќе прајш...
Да земав веќе и почнав и со терапија плус се надевам ќе има ефект да го поткренам железото слушнав дека семето доста било ефикасно
Мешковци ви мрдаат ли бебките кога слушате музика? Моево а има музика на тв или си пуштам на тел почнува одма со танцување
Zavisi od dozata 0,2 mislam bea okolu 150 den a 0,4 okolu 180 den i da gi refundirat parite I od fraksiparin
Da I vitamin c pij so lekovite I izbegavaj dva saati od pienjeto na lekovite za zelezo se sto sodrze kalcium
Значи не бил само мојов чуден имало и други луди ко него Еве јас ќе го издвојам Аксел од лудите имиња на маж ми
Од кај му текнало Аксел прв пат слушам . Греота децава, многу почнаа со модерни имиња,да сме надвор од Мк ај добро ама не, мојов забега
@elenaklasik колку би сакала да живеам во Охриииид вааа,мир на душа ми е кога одам Иако не не сакате нас скопјанишча мала шала
Појлите, ак сте умни, ве сакаме . Охрид едно време беше убав, сега не чинит работава морее. Ај да не забегаме мн со меѓуградскиве односи, дан не карет.
Ајде де.. прво нешто што ми падна на памет е Аксел Роуз на него ми текна хахха. А тоа да кога ми кажа машки имиња му реков имињата се добри ама за у америци, за кај нас
Jas pak samo koga stojam osetam da mi se stvrdni celiot stomak...ne sum ni sigurna deka se kontrakcii ne znam kako se cuvstvuvaat preska bas i stomakot dole i polovinata me stegna na 1 sekunda mozno li e da nemam ili e do mene nesto inaku za zdiv 90 ppsto od denot se osekjam kako da ke se zagusham...lezejki taka i tahikardija dobijam vozduh pravilno ne mozam da zemam. Stanam ispanicena,gotovo umrev hahha...i posle odi zaspi
Мами не биле лажни болките.Се породив во 19:15 природно.Во 13 ме фатиjа болки во 17 отидов на болница и бев отворена 6 прсти.Болките ми беа издржливи.Потоа ми го пукнаа воденjакот и почнаа страшни болки.Но на краj се заврши многу брзо.Вредеше секоjа пресилна болка за ова мое ангелче. Се роди 2850 и 47 цм долго. Мене ме сецнаа па ме шиеа,сега е се во ред и се галиме со беба. Фала Ви на сите што секогаш бевте тука со мене.Ви посакувам лесна бременост и пораг'аj!