@elenaklasik како да предосетив јас. Ке си каснам утре Уште @ddevojce ако се пораѓа сега,таман 2 ке си каснам
Аии душо ме превари, се тркавме двете, ајде честитки, да е здрава и жива ќеркичката и заедно да растат со дотката, да ве радуват цел живот. Уживајте и гушкајте се @Ann.loves.you јас само шо легнувам у кревет, гостите си отидоа кај два часот. Немавме којзнае колку 3 пара беа на гости само, децата играа у детска мм потспреми малку мезе колку да се одбележи слава, ајде врата да не затвориме на овој ден. Ама дур раскренаме и од седење нозете ми се тапан отечени, прв пат толку многу да ми отечат. Како прегазена се осеќам, а мм заврши скоро се низ дома и пред гости и по гости. Јас нонстоп у вц клечам, кај две капки мокрача кај повеќе, а имам термин утре сабајле у 9, на контрола, како ќе станам не знам. Сега нема да можам ни да заспијам. А за мекици ајде и јас ќе дојдам За @Dikinzi да си каснам
Девојќи хелп стварно незнам што ми е, а сме уште мали 11+2.. Значи колкови ме болат ненормално како патка одам првите чекори.. Работа ми е со седење 8часа... Незнам и газ ме боли ненормално многу, коските поточно.. Ненам енергија лажица да кренам, мачно, лошо неможи да се опиши... Само загрижена сум за болкиве во колковите и на газо мислам дека е мн рано.. Да одам н лекар девојки или нема место за паника?