Не..од 6 сабајле им звонам ! Дури пред малце ги добив, ќе ги скршам Се спремаат и ќе дојдат, во Велешка болница воа маливе стално се со тебе Уште не можам при себе да дојдам, плачам рикам ептен, од тоа се подув у лице. Сеаќе пишам у породилни
Честитки, добре дојде во клубот на породените.. нека е живо и здраво бебулето само радости да Ви носи... се надевам не ја искуси топката и ти.. но како и да е штом си се породила сега е се подруго... гушкајте се и уживај во среќата
Уште си дремам, ме фати викенд и ќе си поседам хехех Здравје во понеделник може да се договориме за пораѓај. Важно добри сме двајцата, па ќе се издржи...
Топка не, ама 50 пати прсти ми брцнаа, жената си ја знае работата, 30 години искуство, не и треба топка за да те отвори..жалам со првото што не дојдов тука..
Мајкички, да прашам две глупави прашања Дали ја пеглате заради дезифенкција постелината на бебето и вашите алишта и дали кога ќе одите на пораѓај ќе имате облечено и прслук ,прслук за доење или ништо?
Ниту постелнина пеглам ниту друга облека пеглам, кога заминав да пораѓај носев обичен прслук потоа откако родив некогаш имав од тие за доење, а некогаш и без. Инаку ми фалат муабетите од труднички , чат пат читам на темава и се радувам на новите бебуши . На сите трудници со лесно, за тие што за прв пат ќе станат мајки да знаете нема поубаво чувство.
Известување, се сретнаа прееска малата и големата Ајде викам маме баци ја сестричката...и стои во место се трга назад, ајде викам здраво направи, и направи Друго известување, многу малку испукав вчера, заборавив да напишам, зема еден конец, и на срамните усни еднаш, два пати, три пати и толку Лесно овој пат, со првото пиштеше раната доле
Ima ima uzasno e Ne se oseka dodeka e vnatre fala bogu ne ni kazuvaat deka ke porasne ko topka vnatre. Posle na mocanje vidov koa mi iskoci toa e jezivo mnogu. Ama bolki pravi uzasni pomaga pri otvaranje.od 1ipol cm se otvoriv 6 vo rok od 2saati.