Девојки каде низ Ск можам да најдам од оние памучните мајци со принт на бебе (труднички).Во мојот град барав но нема.Наредната недела сум за Ск па ако знаете каде можам да си купам да ми кажете. Дали може да се најдат на Бит пазар,Џамбо...?
Во бутик за трудници ева во буњаковец ама поскапи се. Или во ваикики побарај некогаш има се наоѓа и таму
Види на фб страна nena exclusive - maternity од Струмица се и одлични за соработка @Dikinzi честитки мила
Јас имам, свекрвата ми зема од бутик за трудници Леа мислам се викаше, или Ева. Се наоѓа во буњаковец трговскиот, најдолу по скали кога де симнуваш од десна страна е.
@Среќичка Мила јас сум од Струмица.Денес бев во нивните два бутици немаат ни една се им е потрошено,дури крај на февруари почеток на март ке добиле роба А мене во скоро ми е роденден па мм е иницијатор да ме сликал со таква мајчка како ќе дувам свеќички многу е возбуден
Можеш да нарачаш од тие што печатат маички со каков сакаш дезен. Види ги на фб Мала пажња, праќаат и по карго
Zdravo devojki.Denes bev na pregled doktorkata odluci da napravi vtor skring.Sve ubavo na kraj mi vika gledam zelunice,no ne go gledam jasno,mozebi e prazno,no ke dojdis povtorno na kontorla.Od pamet se izvadiv.
Извини но да те прашам кај кого го правеше вториот скрининг,и јас треба оваа или најдоцна до наредната недела да правам..