@Dikinzi честитки. Живи и здрсви заеднo сo бебка @kukla21 честитки и сo леснo Честитки на сите нoви мешиња
А да, сега се сетив многу висок ти беше. Добро штом ти го нормализираа, посрно да си тама отколку дома, ќе те следат. Лежи си одмарај, ќе биде,не се сеќирај.
Уффф... Страв у коски имам од мачнини и повраќање. Киселини немав, дури сега во 7ми месец ако јадам нездрава храна имам многу киселини,ама си пијам кисела вода, пробај и ти, освежува. А желудникот си го осеќам како смален затоа што ако јадам малку повеќе се осеќам преполнето и пак повраќам. И моево маже има коса
И јас 33та недела, киселини на вечер, буквално ми се плачи колку се непријатни заспивам во седечка положба
Прочитав во темата за мајчински и по инерција тргнав да барам во темата за трансфер со замрзнати, кога ти Оп дирекно тука. Се израдував како за себе иако не те познавам. Честитки и со лесно мајка
Женски,вие со киселини,да пробате да исфрлите бело брашно,и се што има квасец,зачинета и пржена храна и запршки? Леб интегрален само,тостиран,многу бадеми и ореви,вода со лимон и ѓумбир.. Јас имав две вечери страшни киселини,едната каснав парче пица,а другата малку чипс,зачинет. Ова не е храна што вообичаено ја јадам па сигурна сум дека ми беше од тоа.
Истото го приметив кај мене особено од бело брашно. Такви јаки киселини не сум имала никогаш во животот, а тек сум 27ма. Ми доаѓаат до уста, ми се повраќа и кога ќе се напијам вода е најстрашно, дека вода ладна пијам и кога ќе се спои во грло ладно-топло
Јас и кога не сум бремена имам многу често киселини. Се’ сум пробала и тестирала, ама баш ништо нема ефект за намалување на киселините. После секаква храна ми се појавуваат, а сега конкретно имам зашто веќе желудникот којзнае колку е стиснат и мал па не собира ништо Генерално презаситено се осеќам цело време, не чувствувам глад последниве 2-3 недели воопшто Здравје, да се породам и да пркнат малку, после сакам детални испитувања да направам за желудникот, очигледно имам некој друг проблем, не е до бременоста само.
Исто, се смеам со маж ми, вака викам уште 9 месеци би терала хехех Но царски ќе сум, така да ќе биде.. Со лесно душо и на тебе