maticen treba da ti dade upat za skrining test na GAK i upat za vo istiot den da napravis test priska ,bidejci im se potrebni merenjata od skrining
Владимир од Њу Борн Да да тоа реков и јас нека е живо и здраво не бирам што сака нека е само да се заврши се како што треба. И за купување имам време ама мерак кога гледам преслатки работи....почнав по нештичко од мерак да купувам но се гледам да е неутрална боја се на бела боја гледам да биде.
Дали некој правел скрининг во ремедика кај Стомнаровска? Мислев дека само две докторки таму прават скрининзи за терминот што го барав само кај оваа докторка беше слободно
Zdravo zenicki ve molam za sovet. Koja nedela e najdobra za ispituvanje na skrien seker ? I ksde preporacuvate dali da zemam upat of maticen za na klinika ili da si odam privatno i koja e cenata znae li nekoja od vas ? Fala vi mnogu
Незнаев дека прави скрининг. Јас колку што бев информирана додека одев кај него викаше не е тоа моја работа.. можда сменил правец штознам...затоа те прашав кој Трајковски, чудно ми падна. Нема везе, можеш на крем да купуваш, жолтко, кафено, сиво сите тие се убави боички што не ограничуваат
Од пред колку време ти е таа информација дека не правел?Изгледа имаат промена. Денес кога се јавив за да закажам и сестрата кога ме праша каков преглед сакам и реков дека за втор скрининг што се прави до 22недела и ми закажа.Пред малку гледав и на нивната веб страна и во услугите-ценовникот ги има и двата скрининзи (11-13г.н и 18-22г.н)
Те разбирам за меракот и јас купив доста работи во 22-23 недела и многу бев среќна. Па ќе си ги извадам, па ги гледам, ги диплам Можеш некое бело, жолто боди, пижами, тенко ќебенце дека јуни претпоставувам ти е терминот, бањарче и доста е за почеток. Секако сега зимни работи има повеќе. Јас до Солун бев за попустите да се прошетам, леле во H&M какви слатки работи има, ти доаѓа се да купиш. Mothercare исто, за малку со количка да се вратам. Сега паузирам малку, па планирам од 30та да докупам стварно се што ми треба, креветчето да го спремам, да исперам и испеглам, за мене да купам за болница, генералка дома и да чекам Те читав дека свекрвата ти зборела да чекаш. И мене така шубе ми направи ама кога се освестив дека се сама си завршувам, па и ова е моја организација. Ако јас не се спремам, сигурно она нема да дојде да ми купи се што е потребно. Оди и пазарувај си, преубаво е чувството.
Јас и тоа до пред 7 месеци.. не само скрининзи туку и одев на прегледи кај неа (приватно) .. др. Афродита Стомнаровска е супер и топло ја препорачувам
Ти благодарам значи и она е искусна за скрининзите пошто гледам претежно кај Петрова и Котларова се закажува па од таа причина и прашав.
Тие 3 се за скрининг да, јас кај Петрова бев. Задоволна сум и покрај тоа што ми кажа нешто потресително па морав уште кај тројца да одам но тоа беше тоа, среќа исчезна!
Мислам дека сабајле се оди. Ако си со упат, тогаш мора да закажеш и само во понеделник закажуваат за тие со упат. Но со упат боцкаат двапати. А ако си без упат, секој ден мислам дека може сабајле да одиш и трипати боцкаат. На гладно се прави, исто како крв кога проверуваш нема да јадеш барем 12 часа. Јави им се и прашај за секој случај тоа што те интересира.
Да некаде јуни треба да се запознаам со моето Така и планирам да почнам со купувања на боди,пижами,бањарче,некое летно тенко ќебенце,шпилхозни...а количка и креветче ќе ги оставаме за при крај