Ме шокираше ова што го прочитав стварно..немам зборови Дај Боже што побрзо да заборавиш,гушни си го бебето силно,душа мала ахх..
Девојки дали некоја осетила движење на бебе кај јајници ? Веке не знае кај да претне , ама ова некако ко мн долу е ? Иначе мака со спиење сеуште немам , хахаха спијам ко топ 29+0 денес
Да да, цела недела го осеќав таму и кога отидов на преглед видов дека е исправено-главата горе, а нозете доле кај јајниците.
Добро е штом е нормално хахаха , последно беше со газето надолу но којзнае како е свртен сега , има место сеуште па затоа и мама нема мака со спиење фала многу.
ахх колку сакам и јас да спијам како топ претпоставувам прво бебе ти е ? иначе за јајнициве,јас цело време баш таму осеќам движење,мада први движења сега ми се,се надевам ќе се крене..ќе видиме на втор скрининг сум за 2 недели
само со ваков на сликава до 3 месеци после 3 месеци додавав и Бекутан омекнувач а за персилов само пофални зборови персил сензитив
Да да прво бебе и мн чекано , дури 5 години и затоа се стресувам сеуште и одма си прашувам дали е нормално или не хехехе , јас цело време подолу го осеќам ете сега почнува над папок веројатно како што расте ми го деформира папокот хахаха ама само нека расте , се да биде како треба со лесно да ни биде на сите ***
А по колку прашак се реди ? Дали се преплакнуваат алиштата или не ? Ако прашањево не е за овде искарајтеме
ќе биде се во ред ехее до тука си стасала,уште малку ајде само позитивно во првата бременост немаше место кај не ме лупна беба,и плус од 4 месец па се до крај ме болеше страшно многу грбот ама само на едно место,така беше наместена ама умирачка...како се породив така се преродив со грбот хахаха сега да не се жалам добро е само движењава доста подоле...мада вака се е во ред ќе си издржиме за убаво е
Хм и кај мене беше така.. инат бебе.. му беше поубаво внатре.. не се даваше лесно да го извадат надвор.. дури и 4 дена после термин си седеше внатре.. не сакаше надвор ни за жива глава
Персил сензитив и орнел бејби софт .. добра комбинација.. миризливи и меки алишта ... добитна комбинација (според мене)
Јас со истиот што ги перам и нашите алишта, само наместо омекнувач ставам Dettol течен за дезинфекција е. За првите 2 деца и јас така, барав кој бебешки детергент е најдобар и така и јас ги перев, на почеток, после неколку месеци веќе ги ставав заедно и со нашите алишта со нашиот прашок се переа.