Јас денес почнав да чувствувам, не знам дали е за загрижување? И зошто се јавуваат толку рано, јас сум 25та...
Мене многу ми тежи некако, наведната одам. И да, ме боли доле ама си викам од тежината, затоа и прееска прашав за појас. Посебно на спиење кога се вртам од една на друга страна, абе како растегнат ми е цел стомак. Плус се приметив денеска доле потечена сум, надворешните усни ми се зголемени. Ако има некоја искуство со појасот дали помага за тежината нека сподели.
Devojki mnogu se ispaniciv,me boli stomak dole najveke desno.Eve 2 saati pusti fati pravi.Dali ima mesto za panika,dali e normalna pojava ili...?
Затнат нос наместо марисол земи синомарин подобри се и инхалации исто со синомарин ако можеш прави.Има кесички цинк со витамин ц ,и ако имате висока температура навечер пред спиење ижа лепенки детски против температура и на чело залепете ја.
Магнезиум напиј се и лежи.Ако нема промена на ситуација појди на лекар за ти да си бидеш мирна и да не паничиш.Во бременост се е нормално.
Во бременост мачкај се со масло било кое важно мрсно да е и не само стомак туку и гради рацеѕе горе под пазуви тој дел и бутовите.А после пораѓај се вика риластил за стрии и брзо ги бледее и исчезнуваат.
И јас имам од време на време, матичната ми кажа дека ако траат подолго да одам на преглед. Мене обично ќе ме здоболи 10/15мин и тоа е тоа, после немам проблем.
Во составот има алкохол подобро не,пробај со некој хербален гел за непца или гаргара со јод ,камилица или жалфија.
Тој е силен антихистаминик ако не е изразена многу алергијата и проширена пробај прво со камагел или некој друг хербален крем против алергија.
Женички осеќате ли некогаш како болка долу кога се мрда ? Денес како да ми е легнат на бешика кога ке се размрда умирам кратко трае ама јас да си прашам има ли простор за паника ? Од тоалет не сум излегла
Добро утро мајки. Јас сега само што ја испратив другарка ми. До сега седевме и си зборувавме. Ми фалело ова многу. Си ги кажав сите маки, се ослободив без да мислам дали таа ќе ми суди или не. Малку тешко ми падна кога ми кажа да внимавам на исхрана многу сум се здебелила. Вистина е, и јас приметив и малку се загрижив.. И така.. Со вереникот уште сме скарани, не ме побара, ниту јас него.. И така сега ќе легнам да спијам.. Поздравче до сите.