Прополгола спреј на еси користев јас и витамин ц со цинк кесички пиев и чаеви.Од пастили за трудници пантенол ама ги нема по аптекиве.
Јас изнакупив некои работи за моево бебушче, треба да излезе во април.. уште да ги исперам и да си ги наредам Каков прашок и омекнувач користите?
Јас земав персил сензитив течен со чико омекнувач тука видов ептен ги испофалија ама мене не ми се допадна се истуфкав,омекнувачот е ок ама прашокот некако чудно ми мириса, а незнаев како мириса зошо го пратив маж ми да го купи,си викам неможе да е толку безвезе.. Следно ќе земам ариел бејби,го мириснав тој многу поубав е
25 г.н. сум и имам менструални болки! Дали е нормално? Ваши искуства! Од што сум изнервирана, ни сон не ми иде на очи!
Ако прекинуваат на промена на положба на телото тие се лажни. Ако боли како згрчување и трае подолго од 30секунди оди на лекар. Може само се шириш, јас постојано сум со такви болки
Здраво мешиња, како сте? Јас сум добро, после страшното во саботата. Утре ќе правам уринокултура и крвна слика, ако е се океј ќе си чекам редовен термин за контрола (идната недела), ако нешто не е ок ќе закажам уште оваа недела преглед. Сакав да ве прашам за мислење, во план ми е за Велигден да одиме за грчка. Свекрва ми е од Богданци така да таму ке бидеме и саботата да одиме во Солун. Планот ми е од Солун да си купам алишта за беба, H&М многу ги фалат. И некои ситици, чешалче, ноктарка и слични работи. Поголемите работи од СК ке ги купиме. Ама тогаш се паѓа да бидам 31 недела, па се мислам дали воошто ќе ми се оди? Дали ќе може да издржам да шетам цел ден?
Ќе шеташ па ќе седнете да одмориш, башка и воздух убав ќе дишеш. Зависи од организам ама јас еве 33та недела сум и немам веќе многу кондиција, треба одмор.
Троши го па ќе го смениш. Ако ептен не ти се свиѓа искористи го за нешто друго. И јас веќе редно време е да почнам со спремање
Добро утро и од мене. Јас веќе денес 30+1 , само сеуште ништо немам спремено ни купено,си викам ај мартов Почнав да си запишувам многу идеи одовде, па кај да е од негде треба да почнам
Мислам дека прочитав 100 мг е дозволено максимум, но тоа многу ми изгледа. Мене препишано ми е од доктор 2×1 од 20 мг.
Ne se plasi.I jas imav bolki pred nekolku dena.Bev kaj maticniot mi kaza se e vo red,se siri matkata.Ete nekoi sme vaka so bolki. No ako prodolzi da te boli odi na eden pregled neka vidi kanal i neka izmeri cerviks,cisto da si mirna. Koga imas takvi bolki legni na strana so pernice megu noze i cekaj da ti se smiri.