Ќе ви се убацам во муабет... За каде е ова дека нема посета за други, освен мажот? Па ако е за ГАК јас ќе си пукнам ако не го видам син ми мене уште сега ме убива мисла кај ќе го оставам кога ќе дојде моментот оти сами живееме. Незнам за вас ама јас 300 филмови вртам во глава
Систина и Ремедика знам, ама мислам дека ГАК и Чаир се исти... Нека кажат мајкиве што имаат таму искуство...
Од кога е ова дека нема посети ,јас сум породена во систина и со второво планирам таму здравјр .Мене на посета тогаш ми дојдоа ,маж ми ,моите ,брат ми да ме видат .Јас баш се тешев си викав ќе ми го донесе син ми бар на кратко ќе го видам .
Сега деца воопшто не пуштаат, на било која возраст. На посета смее само еден човек, и најчесто е тоа сопругот, нели. Заострено е ептен за разлика од порано, од прва рака Ги враќаат и око не им трепнува
Исто. И сега е многу помирно, се осеќа. Нема галама, нема деца да врескаат насекаде, да ти отвараат врата од соба непознати... Хотел промаја беше порано. Супер си е вака сега
Таман ќе задремувам ете некој. Врв беше свеки кога кажа ја премолила мајка и да дојде, ама она не сакала. Арно бабата со разум.
Zdravo mamicki, denes zedov rez. od krv i mokraca, inaku sum 32 nedela i utre sum na pregled kaj maticnata, no me zagrizuva toa sto mi se namaleni leukocitite 1-2 mi se a ref. vrednost mislam bese 3-10...sto bi mozelo da znaci toa? Dali nekoj imal slicno iskustvo?
Баш. Јас сега здравје кога ќе се породам, ќе им кажам на сестрите ако дојде некој за,мене да ме види, да каже дека е забранета посета ич не сакам посети баш тогаш...
Тоа е општо правило за било кој период или сега е заострени ради вирусите? Јас во план сум во државна да платам апартман најмногу ради син ми. Никогаш не сме биле одвоени повеќе од еден ден и знам дека ќе ми биде тешко и мене и на него. Насекаде е дозволена посета, само кај нас не е...
Ми кажа @Sexybaby86 , она е таму моментално. Само маж пуштаат. И ја сум пред три години и не важи веќе. :/
Zdravo zenicki ,jas malku uplasena poradi virusov korona nekako mi stvara panika. Treba da odam da se bocnam drzavna na transf. Za dimeri , se konsultirav so sek. Na nekoj si glaven tamu u drzavna i rece da izmegavam da doagam tamu da ne pomisluvam da se vrtam okolu drzavna bilo poveke seriozno od sto e prikazano kaj nas po mediumive. se plasam iskremo da pojdam i sega nez so da pravam. Da ne znaete nekoja labaratorija so ispituva hemostaza i dimeri a so rab so upat da ne e privatno ?
Па освен во воена да прашаш, не знам друга опција на државно. А да почекаш некоја недела да се смири ова паниката со вирусот? И за свинскиот грип кренаа вака паника, а не беше ништо страшно.
Pa ne mi ostanuva nisto drugo osven da pocekam.i da vidam sto kako ke bide mada u nasava drzavicka osven na poloso na dr niso nemoze da otide mi e vo misla bidejki moram sekoj mesec da odam da se bockam eve veke pomin mesec i nekoj den ,ke pocekam use nedela nedela ipol da vidam sto kako ,se nadevam se mi e vo red p nema da bide niso strasno sto ke propustam ovoj mesec t.e odam malce.pokasno