Не сум мирисала,сеа додека дојам одбегавам дезодоранси и ролони, и така знае да замириса ,за тоа сакав да ја пробам. А за содава прв пат слушам Во Зегин мажот ми ја зема прееска.
Нема везе колку се бањаш, битно не се мачка секое туширање. Да не испадне ја 4 пати месечно се бањам еј. Упива во порите таа, ич не се секирај. Купи ли? @ddevojce нека ти е здрава и жива, среќна и весела, секогаш безгрижна!!! И да, Лидера е закон!
Јас ги имав во второ тромесечие секој втор ден ама вака што сум читала ги имаат од 6-7ми месец, па до крај.
И јас немав ми ги снема некое време ама вечерва горам, скоро 1 кило млеко испив ќе ми помине 5 мин после пак почнуваат изгорев вечерва. И ждригам како идиот си се подреков пред некое време заборавив дури шо беа киселини
Жени, како се средувате доле? Треба да одам на преглед а доле е "недостапно подрачје", од никој агол не можам да се средам со брич. За депилација ми е страв. Смее крема за депилација со оглед дека е чиста хемија? Кажете некоја финта за бричење, тоа ми е некако најбезбедно во случајов
Јас откако дознав дека сум бремена страв ми беше да правам депилација,исто и кремовите ми беше шубе да ги користам.И така си почнав со брич и се до 23недена некако едвај успевав со огледало и разни позиции менење,по малку и ќе се испосечев но битно се средува.Е веќе од 24недела наваму почна ептен меше да ми пречи и го задолжува мм да ми ја средува Прво мислеше дека го зафркавам,но му објаснив сериозно и некако прифати да ја средува,па еднаш неделно ја средуваме
Јас се бричам. Пипкам, контролирам со рака од прилика и потоа земам огледало да проверам Не е мазно и совршено како порано но барем се трудам
И мене ми е страв на депилација, и кога ставам брич ми се плачи оти порано редовно си се депилирав. Сега најмногу ми помага да се гледам на огледало за да гледам кај фаќам, некогаш седнувам на биде па после тоа простум при капењето и безврска
Dali e normalno od bradavicata da vi potece malce krf pomesano so kolostrum ? Se pipnav sega na gradata pred da se tusiram ja stisnav da vidam dali mi tece seuste kolostrum i na ednava bradavica mi pptece pomesano no nemam nikakvi bolki ni gradata me boli ni bradavicata
Нoрмалнo е да пoтече кoлoстриум нo знам дека не треба да се стискаш (мoже да предизвика кoнтракции на матката). Пoсле 5-6 месец пoчнав сo депилациjа наjмнoгу затoа штo бев раат 1 месец.