Мене па супер ми се овие без алуминиум, Нивеа користам, не сум се усмрдела со нив. Дома кога сум, не прскам, само ако излезам. И држат. Ти кои ги користиш?
Ќе се пораѓам во Чаир, затоа и пишав за искуства бидејќи незнам како иде сето тоа,прва бременост ми е
Од познаничка, она прими венска провокација одма. На гак имаат други методи, што вика мојот матичен од 2 светска војна.. И јас примив венска ама на крај. Зависи индивидуално како ќе ти влијае. Јас до 4 прсти отвор болка не осетив пример. Со лесно и убава мисла.
Да во плодност планирам да се пораѓам има уште 3 недели дур влезам во 9 ти , иначе исто Мимоза ми кажа блиску си до плацента превиа па се убив од плачење и коа отидов во Плпдност др рече супер си е се без паника за жал немаме доктори во Охрид ама тоа е тоа , ке бараме алтернативи , единствено ми е криво што испадна така со Љушев зш сум била комплициран случај за него и не отидов уште еднаш таму па си лутав цела бременост но веке сум при крај само да не чува дедо Боже ***
@0ли имам на Dove но рол-он,не спреј. Спрејовите ми се чини дека се поделотворени,но одбрав да не прскам,ете да исклучам било каква иритација ако ми се отворени порите.
Девојки дали често осеќате како вашите малечки икаат ? Почнав по 2-3 пати на ден да го осеќам како ика и мн ми е жал нормално ли е ? И до кога сте примале утрогестан ??
Фала мила , ич нејќам кога морам да редам вагиналети ама тоа што се мора ништо не е тешко , а за икањево а бе по 5 минути некогаш ика хахаха
Сакала или не мора! Жалнички се, икаат а тоцкај мали И за син ми кога бев бремена мн икаше дури и се познаваше на стомакот душички
Zdravo zenski! Pravev brisevi kaj maticnata ,primerocite gi odnesov sama vo institut za javno zdravje.Rezultatite od brisevite treba sama da gi zemam pa me interesira dali sekoj den i vo koj period od denot izdavaat rezultati ?
Добар ден Анета. Планирам да се пораѓам во болницата во Охрид. Сакав да те прашам, освен др Мимоза дали има друг доктор што пораѓа и како е таму за пораѓањето. Благодарам за одговорот . Поздрав.
Па друг и нема,незнам...јас се мислев за Струга ама мм не сака,сум претерувала. Само се молам да не паднам кај Кате ,освен ако не се договорам со Мимоза дека јас ќе сум царски. Ти која недела си?
Koga si gi predala na salter kazuvaat koj den da odis da gi zemes da ne se maltretiras ako ne se gotovi inaku od pon do petok posle 13 h
Да си одиш и да се договориш со Мимоза , а Кате не знам дали воопшто пораѓа сама , др доктор е Маркоски Горан и сега имаше некок Дарко што почнува да учи така да со Мимоза без проблем можеш да се договориш , да ви се вмешам малце хахаха
Епа ај добра вечер. Јас изгледа ноќва нема да спијам. Многу ме измачуваат киселини. Цел ден сум вака, и вчера бев исто.. Што да правам стварно не знам. Пишуваше негде имало и апчиња за киселини, заборавив да го прашам докторот...